Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

Експертите отбелязват, че в повечето случаи недостигът му се дължи на неправилно хранене, тютюнопушене и злоупотреба с алкохол

Всяка жена поне веднъж в живота си не е водила борба с излишните килограми. На какво ли не се подлагаме, за да влезем отново в любимата си рокля - отказваме се от любимите си храни, спазваме строги диети и се потим до припадък в залата, но килограмите се държат като истински окупатори и не искат да си отидат!

И докато си блъскаме главите над въпроса: "Къде бъркам?" и "Защо тя успя да се раздели с досадните тлъстинки, а аз не мога?", британски учени дадоха отговор на въпроса кое ни пречи да отслабнем.

15 храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!

Според специалистите от Националната служба по здравеопазване, ако в организма ни не недостига само един витамин, борбата с излишните килограми е обречена. И каквито й усилия да полагаме, теглото ни няма да се промени в желаната посока или пък ще се увеличава. 

След направено изследване научните работници са достигнали до извода, че недостигът на витамин С е виновен за наднорменото тегло, лошото настроение, хроничната умора. Освен това понижава имунитета. 

Откакто използвам правилно Витамин Е , всички приятелки ми завиждат

Сигнал за недостига на този витамин могат да бъдат бавно зарастващите рани и ожулвания, защото именно той играе важна роля за възстановяването на човешките тъкани. Така че, ако  на организма ви му не му достига витамин С, дори и най-малките наранявания ще зарастват дълго време. В този случай дори обикновената синина ще се скрие след месец-месец и половина, казват лекарите. 

Лесно и просто екстремно отслабване гарантира минус 5 кг. от теглото ви само за три дни!

Експертите отбелязват, че в повечето случаи недостигът на витамин С се дължи на неправилно хранене, тютюнопушене и злоупотреба с алкохол. С подобен проблем се сблъскват и хората, които страдат от анорексия и психични разстройства.  

Добре е да знаете, че този витамин не трябва да се приема безконтролно. Най-добре е преди това да се консултирате със специалист. В никакъв случай не се лекувайте самостоятелно! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 06.06.2019 6:57

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG