logo

Безбожно сексапилната Джил взриви мрежата само с една разголена СНИМКА 18+

Безбожно сексапилната Джил взриви мрежата само с една разголена СНИМКА 18+

Немската моделка показа греховно красивата си форма със странен бански костюм

Лятото приближава с пълна сила. Всички все повече започваме да мечтаем за плаж и море. Все още няма конкретна яснота как ще почиваме по време на пандемията от коронавирус, но въпреки това мнозина започват (най-вече жените) да се чудят на какъв бански костюм да заложат. 

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Сексапилната Джил Хардънър реши да покаже на какъв летен тоалет мисли да заложи. Немският модел, който има греховно секси тяло, сподели свой доста откровен кадър в социалните мрежи.

Цял свят говореше за Лиля – момичето с червения бански, а причината е смайваща! (СНИМКИ 18+)

С разголената й снимка тя подлуди всички. От фотоса не само ясно се виждаха горещите й и красиви фигури, но и от какво е изработен банския, който тя бе сложила върху тялото си.„Кой ще отиде на среща с мен, ако съм в тази форма?“, написа Джил над снимката, от която се виждаше, че е сложила предпазна маска за лице за еднократна употреба.

Скандалното в случая на немската модел бе, че банският й костюм бе „изработен“ само и единствено от еднократни защитни маски. 

Най-могъщите и сексапилни принцеси на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Всички знаем колко трудно бе в цял свят да се намерят маски за лице, с които да се защитим от коронавируса. А да не говорим и какви баснословни суми бяха сложени на маските у нас. 

Именно тази й гавра с предпазното средство взриви мрежата. 

Най-красивата французойка взриви мрежата само с една разголена СНИМКА 18+

„Не мога да повярвам, че си използвала маските като бельо по време на тази трагедията“; „Браво, съсипвате маски, когато цялата планета се нуждае от тях“; „Ти ми разби сърцето и страшно ме ядоса“; „Необходими са маски за докторите и техните пациенти, за да спрат накрая този вирус, а ти какво правиш…“; „Това е най-високата степен на глупост“ – това са малка част от коментарите, които жестоко осъждат действието на моделката Джил Хардънър.

Итересно е да се отбележи, че не само тя бе направила това извращение с предпазните маски. Редица други жени също бяха „изработили“ изрязани баски за себе си от маски. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Владимир

Владимир 22.05.2020 12:04

Какво си се нашарила като папуас ма? Отврат!

Стамат

Стамат 22.05.2020 14:55

ууууаоаоао ше й скъсам маската напраоо

грУЮ

грУЮ 24.05.2020 5:40

Ееее.ахти пърдушилницата - занаятчийски тезгях !

Иван Бесний

Иван Бесний 24.05.2020 8:04

Японската най-ме кефи.

Гоуем

Гоуем 24.05.2020 9:00

Голям пърдялник извади, с кво го храни?