logo

Чудо: Вероника издаде тайната как да ходим на токчета без болка

Чудо: Вероника издаде тайната как да ходим на токчета без болка

Указанието й се превърна в истински хит, а стотици хиляди жени й благодарят

Блогърка разкри в ТикТок как може да ходим дълго време на високо токче, без да изпитваме каквато и да е болка в краката. Лайфхакът бе публикуван в социалната мрежа и предизвика истински фурор, като видеото се превърна във вайръл за часове. 

Голата истина: 8 признака, че тя вече изневерява

Младата Вероника успява да слиса милиони жени и да ги накара да опитат съвета, а отзивите им са умопомрачително положителни. Точно така. 

Вайръл трик: Цял живот сме белили яйцата грешно

Според потребителите на социалната мрежа методът на Вероника е направо революционен и й благодариха, че им е отворила очите. "Къде беше през целия ми живот", "Спасяваш ми живота, буквално", са само част от коментарите. 

А ето и как да забравите за болката от ходенето на високи токчета.

Кюфтетата направо се топят в устата, ако вместо хляб сложите...

Във видеото Вероника показва как слага силиконов протектор за пръстите си, който е разделен на две секции - една за палеца й и една за останалите й пръсти. Жената обяснява, че благодарение на тази подложка, пръстите на краката не се плъзгат напред и не се търкат по вътрешните стени на обувката. 

"Може да ги носите с балетни обувки или дори с ботуши", казва тя във видеото, което се превърна във вайръл с милион гледания и стотици хиляди харесвания. 

 

@habit_forming_sty

Part 3 Toes! ##fashionweek ##stylehack ##comfy ##comfystyle ##shoehack ##tiktokfashionmonth ##feetontiktok

♬ original sound - habit_forming_style


Пре август пък дубайска модна блогърка разкри подобни методи. Тя препоръчва да слагате сух шампоан върху стелките на обувките си. Според нея това би помогнало кракът ви да не се приплъзва напред в обувката  и ще премахне неприятната миризма, ако кракът ви се изпоти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай