logo

Експерт разкри прибягвали ли са Кейт и Меган до услугите на пластичен хирург

Експерт разкри прибягвали ли са Кейт и Меган до услугите на пластичен хирург

Известният лондонски козметолог д-р Люси Гланси анализира коя от двете херцогини старее по-красиво

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл винаги изглеждат безупречно, независимо дали присъстват на официални, или неформални събития, а външният вид на двете херцогини непрекъснато привлича вниманието както на британците, така и на феновете им по цял свят.  

От една страна, това не е изненадващо, тъй като членовете на кралското семейство трябва да следват определен протокол по отношение на външния си вид. Освен това разполагат с достатъчно време и средства, за да се грижат за себе си. 

Въпреки това някои скептици са убедени, че двете херцогини дължат безупречния си външен вид не само на компетентните грижи, но и на пластичната хирургия.

В тази връзка известният лондонски козметолог и пластичен хирург д-р Люси Гланси анализира пред Express.co.uk коя от двете херцогини старее по-красиво и от професионална гледна точка оцени вероятността някоя от двете дами да е прибягвала до услугите на пластичната хирургия. 

Тайната падна: Това са 4-те правила на Кейт Мидълтън за идеална фигура

"Въпреки че и двете жени изглеждат страхотно, лицето на Меган Маркъл в момента изглежда по-младо от това на Кейт Мидълтън. Това до голяма степен се дължи на факта, че тя има повече подкожна тъкан. Пълното лице често изглежда по-младо от слабото", обяснява тя.

Д-р Гланси коментира и пропорциите на лицето на Меган, които като цяло са правилни, изключая несъвършеното съотношение между ширината и височината. Специалистът отбелязва, че в бъдеще това може да стане причина за по-бързи промени, свързани с възрастта.

"Настоящото й съотношение вероятно е по-малко от 3:4 и това ще намалява с възрастта, така че тя ще изглежда слаба и с дълго лице, което може да я направи да изглежда по-възрастна. Типът на кожата й обаче говори в нейна полза.

Кейт Мидълтън се усмихва широко и не се страхува от бръчки благодарение на едно природно средство, което е по джоба на всеки!

Имайки кожа от смесен расов тип, в съотношение 5:6 тя ще има повече колаген, следователно ще има по-малко бръчки или те ще се появят на по-късен етап от живота й", обяснява специалистът. 

Що се отнася до херцогинята на Кеймбридж, според д-р Гланси лицето й има идеални пропорции и по-хармонично съотношение между ширина и височина от това на Маркъл.

Липсва й обаче обем на меките тъкани, вероятно поради загуба на тегло и това ще прогресира с напредването на възрастта, като бързо ще я състари. Освен това тя има кожа от втори тип, която е по-склонна към образуване на ранни бръчки.

В момента кожата на Кейт е най-остаряла в областта на очите. Тя има така наречените "слъзни кухини", които по принцип се появяват с възрастта, но появата им се ускорява и от загубата на мазнини.

Паднаха големите тайни на сестрите Мидълтън, които всяка жена трябва да спазва

"Бузите й губят обем, което е особено забележимо, когато се усмихва, но аз отдавам стареенето на Кейт на голяма част от загубата на тегло. На снимките си от бременността, когато е качвала килограми, изглежда много по-свежа", отбелязва експертът.

Д-р Гланси също така подчертава, че според нея информациите, че съпругата на принц Уилям е прибягнала към помощта на пластичната хирургия, са слухове. Тя не вижда признаци на намеса във външността на Кейт Мидълтън и я смята, както и Меган Маркъл, за "естествена красавица".

Единствената разкрасяваща процедура, на която, според д-р Гланси, 39-годишната американка се е подлагала, е козметична стоматология. "Може би композитни фасети и избелване на зъбите и може би много фино уголемяване на бузите, но това е малко вероятно", заключва д-р Гланси. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Грозде 1

Грозде 1 09.10.2020 22:15

ЗабраАви да спомене носа на Мегън. Трудили са се над него, но без одобен успех. Цветнокожите жени бързо повяхват или натрупват сланини - след 50-тата си година са развалини.

Грозде 2

Грозде 2 09.10.2020 22:15

А представителките на бялата раса в по- зряла възраст изглеждат свежи, дори и да са дундести, а някои от тях се консервират задълго и много-много не се променят външно след 35 .