logo

Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща! (СНИМКИ 18+)

Формата на женското дупе разкрива неподозирани неща! (СНИМКИ 18+)

Кой би си помисли, че женското дупе може да разкрие ужасно много неща за притежателката му? Излиза, че в от това как изглеждат задните части на жената може да се научи какво е здравословното й състояние.

Е, оказа се, че дупето не е само за гледане и наслаждаване.

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

И така, учените класифицираха четири типа дупета. Те са обобщени във формата на кръг, квадрат, триъгълник и обърнато сърце.

Любов и звезди: Кой как прави секс според зодията
 

Затова дами внимателно определете към коя категория може да се приспадне вашето дупе. Господа, вие също може да огледате задните части на жените до вас. И ако ви се скара обяснете, че го правите за нейно добро и то наистина е така. Само по този начин ще научите какво е здравословното състояние на дамата и какво трябва да направи тя.

Форма кръг
Хормоните са нормални


Ако дупето ви е във форма на кръг, то имаме добра новина –вашият хормонален баланс е нормален. В допълнение, 95% от мъжете харесват точно тези форми. Според статистиката момичета с подобна форма на задницата ще имат лека бременност. Хората казват, че жените с такива дупета раждат здрави и интелигентни деца. Вярно или не – няма как да сме сигурни, но звучи добре, нали?

Съвет: За да запазите апетитните форми привлекателни и подходящи, е полезно да направите класически и български клекове, както и други основни упражнения, предназначени за gluteus maximus.

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса
 

Форма квадрат
Доказателство за добро здраве


Според наблюденията на експертите, жените с квадратни дупета обикновено са издръжливи и имат добро здраве. Но проблем е, че дамите с такива дупета просто не си ги харесват – чисто визуално и искат по-малки задни части, за да изглеждат по-съблазнителни в очите на силния пол.

Съвет: С такава фигура, страничните упражнения, както и стандартните степери са най-подходящи са вас. 

Секпасилната Стар си направи бразилско дупе и съжали жестоко: Ще умра! Белезите са брутални, а имплантите се движат докато вървя (СНИМКИ 18+)
 

Форма обърнат триъгълник 
Естрогенен дисбаланс


Собствениците на дупета, чиято форма може да се определи като обърнат триъгълник могат да се оплакват от безсъние, проблеми с менструалния цикъл, намалено сексуално желание и дори хронична умора. Това са признаци на недостиг на хормонален естроген.

Съвет: С този проблем можете да се справите с диетата. Тя задължително трябва да съдържа органични плодове и зеленчуци. Не приемайте стероидни контрацептиви! По отношение на набор от упражнения трябва да обърнете внимание на работата в долната част на бедрата - разтягане и клякане с гири.

Форма сърцето
Проверете хормоните си


Ако дупето ви наподобява формата на сърце, то тогава тялото няма женския стероиден полов хормон естроген.

Съвет: Ще трябва да коригирате диетата и редовно да правите упражнения за изпомпване на краката и задните части. Става въпрос за сгъвания и клякания. / jenata.blitz.bg

Коментирай

ддд

ддд 19.11.2018 17:46

то тогава тялото няма женския стероиден полов хормон естроген. о господи, полов орган за автора!