logo

Френски учени направиха епохално откритие, което засяга 90% от жените! А българките са най- облагодетелствани (СНИМКИ)

Френски учени направиха епохално откритие, което засяга 90% от жените! А българките са най- облагодетелствани (СНИМКИ)

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че голяма опасност дебне жените, които седя с кръстосани крака и носят тесни дънки. Днес се появи доста интересно проучване на френски експерти, което засяга близо 90 от жените.

Това, до което те достигнеха като резултат, се оказа страхотно най-вече за българките. Не, че нещо, но в изследването им съществена роля заемат розите, розовите листенца и водата от това цвете. А както всички знаем България е страната на розата и именно с нея ни асоциират на много места по света.

За Бога, спрете да правите тези неща сутрин! Безумно опасни са! (СНИМКИ)
 

И така – изследването е съсредоточено върху целулита и борбата с него.

Всяка десета жена не може да отслабне, а причината се крие в здравословен проблем, за който дори не подозира (СНИМКИ)

Оказа се, че за намаляването или тоталното премахване на „портокаловата кожа”, благоприятно влияе масаж с ледено кубче, в което има съставки от роза.

Веднага спрете да спазвате тези 10 правила за здравословен начин на живот - вече са неефективни (СНИМКИ)

Като цяло експертите казват, че именно масажът е най-ефективният начин в борбата срещу целулита. За да извършите тази процедура у дома е необходимо да приготвите няколко кубчета лед и да изберете специална кърпа за това.

Ще са ви е необходими:
Пластмасова купа (за предпочитане да може да сипете в нея поне литър течност);
Чаша вода;
Розови листенца;
Чаша розова вода;
Кърпа;
Формички за лед.

Какво да направите:
Изсипете водата, розовата вода и листенцата в купата. Разбъркайте добре и изсипете течността във формичките за лед. Сложете ги във фризера. Трябва да останат там поне 24 часа.

Следващият пък, когато отидете в банята, вземете вече замръзналите ледчета. Вземете топъл душ, след това задръжте сложете леда в кърпа и масажирайте всичките си проблемни области на кожата.

Дайте си време преди да постигнете резултат. Все пак не се надяваме още на следващия ден портокаловата кожа да е изчезнала. Правете тези процедура в продължение на три пъти седмично. Хубаво е поне веднъж в месеца да идете и на цялостен масаж на тялото, за да задвижите кръвообръщението. 

Тайната на домашният масаж с ледени кубчета от роза се крие в това, че ледът подобрява кръвообращението, активира процеса на изгаряне на мазнини, и дори помага да се отървете по натурален начин от токсините, които се задържат в тялото ви. / jenata.blitz.bg

Коментирай