logo

Гореща мадама си направи изкуствен тен, а минути след това на крака й се появи нещо шокиращо, което я беляза отвратително! (СНИМКИ)

Гореща мадама си направи изкуствен тен, а минути след това на крака й се появи нещо шокиращо, което я беляза отвратително! (СНИМКИ)

Коя жена не иска да изглежда красива? А какво по-хубаво от един хармоничен и приятен загар, който изглежда естествен. Една смела дама реши да отиде на спрей тен, а малко след това на крака й се появи нещо шокиращо, за което съжали жестоко.

От jenata.blitz.bg често ви разказваме до какви шокиращи резултати се стига след някои процедури за разкрасяване. Преди време ви споделихме фрапантната история на Лаура, която отиде да намали носа си, а минути по-късно цялото й семейство остана съкрушено за цял живот.

Днес ще ви разкрием друга интересна история, с неочакван финал. Кейла Ловат и приятелят й Джей Фрост са двама 29-годишни влюбени, които станаха свидетели на шокираща гледка.

За да прикрие това, което се появи на бедрото й, Кейла трябваше да носи плътни чорапогащници няколко дни.

Кейла разказва какво си е помислила щом е видяла крака си малко след процедурата. „На него имаше бяло петно, приличаше точно на пенис. Беше среден размер, колкото един хамстер например. Трябваше да го скрия на всяка цена“, спомня си тя.

„Първоначално бях много объркана, после помислих, че това е сянка от истински пенис и се притесних много. След това започнах да приемам нещата положително и да се забавлявам на изображението. Показах го на всичките си приятелки. Не спирахме да се смеем. Не беше отвратително въобще“, споделя още Кейла.

„Беше ясно, че ще трябва да нося чорапогащници на работа, за да го скрия. Въпреки че това беше последното нещо, което мислех, че ще ми се наложи, след като отивах да си направя спрей тен“, добавя тя.

Според девойката причината е, че се е изкъпала прекалено скоро след процедурата, а приятелят й е заспал с ръката си върху бедрото й. „Тя е била там цяла нощ и явно някак се е отпечатала“, смята тя.

„Когато отново си правя тен, ще го помоля да държи ръцете си далеч от мен“, с усмивка разказва Кейла./jenata.blitz.bg

Коментирай

www

www 16.12.2018 15:49

е на какво да и прилича като само за това си мисли.

Пепи

Пепи 16.12.2018 22:47

Дали е била ръката му?

Моето име

Моето име 18.12.2018 4:22

О...! Пенис колкото хамстер ... Не е добре тва! Да го зарязва!