logo

Изплува дълбоко пазена и скандална тайна, свързана с кралица Елизабет II и сватбата на принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Изплува дълбоко пазена и скандална тайна, свързана с кралица Елизабет II и сватбата на принц Хари и Меган (СНИМКИ)

Еуфорията около кралската сватба на принц Хари и бившата холивудска актриса Меган Маркъл сякаш още не е отминала. Грандиозното събитие, което се състоя на 19 май в Лондон, още е в епицентъра на светските събития.
 
Всеки малък детайли и всяка случка и до ден днешен се следят под лупа и разнищват.

Именно заради това едва сега падна голяма тайна, която е свързана не само със сватбата на принца и актрисата, но и с кралица Елизабет II.

Оказа се, че в основата на скандала са претенциите на Меган, диаманти и Русия.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)
 

Оказа се, че малко преди грандиозното събитие кралицата на Великобритания Елизабет II се е скапала с внука си, защото тогава на булката на принц Хари Мегън Маркел не е било позволено да сложи избраната от нея тиара. 

Проблемът се коренил в това, че произходът на скъпоценните камъни най-вероятно е бил съмнителен. Оказало се, че в Бъкингамския дворец не са могли да разберат къде точно е създадена тази диадема, а дори се предполагало, че не е изключено бижутата да са били първоначално донесени от Русия.

Именно затова Меган не сложила смарагдовата диадема, която първоначално сама била избрала.

След като научи, че в сватбения ден избраницата му няма да може да носи смарагдовата тиара, която е избрала, принц Хари „се разгневи”. 

Падна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и красивата й сватбена прическа (СНИМКИ)

„Меган ще получи всичко, което иска”, отсякъл принц Хари пред персонала в Бъкингамския дворец, след което Елизабет II се намеси в спора. „Мегън не може да получи всичко, което иска. Тя ще носи тиара, който лично аз й давам”, контрирала го обаче кралицата.

Освен това Елизабет II изразила съмнението си, че не било редно Меган да бъде с булчински воал. Причината била, че бившата американска актриса вече е била женена, а преди сватбата й с принц Хари статутът й бил „разведена”.

Падна поредна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и... първия й съпруг! (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

И все пак в сватбения й ден Меган беше платинена тиара с диаманти, която е принадлежала на кралица Мария – тиара, която е била избрана лично от кралицата й от персоналната й колекция бижута.

„Бях много щастлива, че съм с тази тиара. Струва ми се, че е перфектна, защото е много проста”, призна малко след сватбата Меган. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Мара

Мара 11.11.2018 12:16

Негро с тиара?

henrikav

henrikav 12.11.2018 13:26

Разбира се, че е руски скъпоценният, в короната на кралицата е диамант от Индия и в него е проклятието. Притежателите на злато, скъпоценни камъни и даже камъни , присвоени без право, да внимават, вещите мъстят за стореното. Принца е претендет за руския престол, но с тази половинка е сложно.