logo

Как може да познаете, че една жена е мърла

Как може да познаете, че една жена е мърла

Има няколко неща, които никога не са били и никога няма да бъдат съвместими с една поддържана и привлекателна жена

Красотата е доста субективно понятие. През различните времена доста странни неща към днешна дата са се считали за хубави.

За красиви жени могат да се считат напълно различни представителки на нежния пол.

Медсестра ми лицето си със солена вода 7 дни, а поле се случи чуд

Има обаче няколко неща, които никога не са били и никога няма да бъдат съвместими с една поддържана и привлекателна жена. Всъщност в следващите редове ще ви разкрием кои са признаците, по които можете да познаете дали девойката срещу вас е просто една мърла.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме вълшебна диета, с която ще свалите цели 10 килограма само за 5 дни. Споделихме ви и как да се отървете от целулите – просто трябва да забравите за конкретни 11 храни.

Та, какво може да развали ужасно много вида на една жена?

Как да не качваме излишни килограми покрай празниците

Немитата коса

Дори най-красивата коса изглежда ужасно, ако не бъде поддържана и измивана с правилните продукти. Тук никой няма извинение. Дори и да са спрели внезапно водата у вас, винаги може да сте се запасили със съх шампоан и бързо да се освежите, казвайки си „чао” с мазнотията от корените.

Как да не качваме излишни килограми покрай празниците

Небрежни вежди

Обръщайки внимание на грима на очите на дамите, то е редно да бъдат забелязани и веждите им. Всяка представителка на нежния пол трябва да се грижи добре а тях, да ги държи в правилна форма, която пасва на лицето й.

Диетоложка разкри колко вода трябва да пием дневно според килограмите!

Неприятна миризма от устата; грозни и развалени зъби

Това е убиец на всичко. Абсолютно недопустимо е една дама да има такива недостатъци. Дори не е нужно да споменаваме за редовното миене на зъбите и колко важно е то. Добре е всяка дама да има дъвки под ръка.

Този плод гори излишните килограми светкавично!

Изтъркан маникюр или изядени нокти

Ноктите на една жена трябва да са добре изглеждащи. Без значение дали върху тях има лак или не. Маникюрът е задължително да е перфектен, дори и да му липсва цвят. Никой не обича наръфани до кръв нокти, това само може да погнуси хората.

Древен индийски метод топи излишните килограми като с вълшебна пръчица

Неправилна епилация

Гладките крака определено будят възхищение Кой обича да му боцкат малки косъмчета? Случва се обаче след премахване на окосмяването да се появяват грапавини заради които е добре всяка жена да използва крем./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки