logo

Луда мода: Къдрави мигли взривиха мрежата (СНИМКИ)

Луда мода: Къдрави мигли взривиха мрежата (СНИМКИ)

Те станаха толкова популярни, че започнаха да привличат общественото внимание

Къдрави мигли - най-новият писък на модата. Не, това не е просто забавна част от костюма ти за Хелоуин. Те наистина стават популярни и се използват за ежедневен грим.

Естествено, тийнейджърите станаха главните "носители" на такива мигли.

Какви икони трябва да имате вкъщи, за да се избавите от злото

Модата се състои не само от дрехи и аксесоари. Гримът също се променя от сезон на сезон и принуждава модните последователи да купуват палитри за оформяне или почистване на моливи за вежди от рафтовете. Наскоро в мрежата се появи друга нов тренд, който се превърна в истинска сензация. Къдрави мигли - плодът на социалните мрежи. Именно там се появиха снимки на необичайния грим. 

Те станаха толкова популярни, че започнаха да привличат общественото внимание. И сега най-запалените бюти блогъри на планетата сгъват фалшиви мигли и ги залепват към клепачите си. Но не всички модни тенденции са разбираеми. Трудно е да се осъзнае, че изкривеното чудо не е шега, а истински подход към ежедневния грим.

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

По-голямата част от реакциите в интернет е отрицателна. Хората не могат да разберат защо трябва да си правите грим, който е по-подходящ за филм на ужасите. 

Но има и такива, които харесват този тип мигли. С тях можете да отидете, например, на дискотека или друго тематично събитие. С помощта на такива мигли можете да привлечете вниманието към себе си.

Маската на Шехерезада изглажда бръчките като с вълшебна пръчица, а кожата...

Все пак, някои хора обичат да се набиват на очи с екстравагантността си, така че къдравите реснички ще имат полза само за тях.

За щастие, "къдравата" тенденция все още не е станала често срещана и твърде сериозна. Използват я най-вече в името на шегата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай