Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Тези символи ще защитят дома и семейството ви от зли сили

Всяко жилище притежава своя енергия, която може да действа като мощна защита, но и да бъде и слабо звено. За съжаление, не във всеки дом цари благополучие, а в много семейства никога не настъпва хармония.

Тези, които се радват на спокойствие в дома си, трябва предварително да се погрижат за надеждната му защита. А онези, които живеят в несигурност, могат да поправят нещата с помощта на различни знаци. Най-важното е да знаете как да ги активизирате. А това е изключително просто: металът трябва да се кали в огън, а листът хартия да се опуши с етерични масла и да се държи известно време навън. 

Най-мощният защитен символ, с който можете да предпазите дома си, е кръгът. Нарисувайте го на входа или на някое друго място в дома си, и ще създадете всемогъщ предпазен знак, способен да защити спокойствието и любовта в дома ви. 

Какви икони трябва да имате вкъщи, за да се избавите от злото

Кръгът символизира единството на всички сили, заключени в него. Неслучайно маговете и вещиците много често го рисуват около себе си. Този символ е много мощен и през него се преминава много трудно. Този знак ще прогони враговете и нещастията от дома ви. 

Квадратът с кръст по средата ще защити дома ви от крадци и търсачи на лесни пари.

Защитата ще сработи в случай, че начертаете символа от външната страна на входната врата. Кръстът ще послужи като силна защита, а квадратът ще затвори пространството за враждебно проникване. С помощта на такъв знак домът ви ще бъде затворен за всичко лошо. 

Внимание! Тези 9 неща могат да съсипят жилището ви и да ви оставят без дом!

Слънце с пламъци в краищата ще защити дома ви от зли хора.

Трябва да го нарисувате отстрани на прага на входната врата. Всички, които ще искат да влязат в дома ви с лоши намерения, бързо ще се обърнат назад в момента, в който приближат вратата ви.  

Дърво

 

Нарисувайте на малко листче дърво и го сложете в гостната, далеч от хорски очи. Може да го оцветите с моливи или да запълните само короната му със зелен цвят. Разкошното дърво символизира здраве и физическо благополучие. 

Ако имате тези девет неща в дома си веднага се отървете от тях (СНИМКИ)

Пентаграмът в кръг ще привлече успеха в дома ви, ще помогне на бизнеса ви и ще ви донесе успех във важно дело.

 

Можете да го начертаете на стената зад шкафа или телевизора. Рисунката трябва да е малка и едва забележима. Въпреки размерите си, тя ще изпълни целта си и ще ви помогне да решите задачата. 

Триъгълник със звезда на върха

Този символ ще дари децата ви със здраве и щастие. Най-добре е да го нарисувате на лист хартия и да го сложите в детската стая. 

Правите тези 8 грешки, докато сте вкъщи, а те ви убиват!

Обърнатата осмица (числото на безкрайността) ще ви осигури благополучие.

Тя трябва да бъде начертана с обикновен молив върху долната част на кухненската маса.  

Силата на триъгълника също не е за подценяване. Този знак събира в едно бащата, майката и децата. Някои го свързват с единство на пространството. Той съчетава в себе си силата на миналото, настоящето и бъдещето и е отлично средство, с което да предпазите дома си. 

Със защитата на жилището си е добре да се заемете в спокойна вечерна обстановка, като следите никой да не вижда с какво се занимавате. И  по-добре не споделяйте с никого за знаците. Също така е важно да не рисувате много символи наведнъж, защото енергията на всеки един следващ ще отслабва действието на предходния и може да го накара да обърне действието си срещу вас. /jenata.blitz.bg

Коментирай