Мадона на 64: Сбръчкана гръд и големи бедра СНИМКИ

Мадона на 64: Сбръчкана гръд и големи бедра СНИМКИ

Звездата искаше да изглежда секси, но нещата се объркаха

Мадона всяка година се опитва да докаже, че времето за нея е спряло, уви, нещата са по-скоро "Загубени в превода". 

Коронацията на крал Чарлз III на фатална дата, астролог предрече драма

Изпълнителката се прави, че сблъсъка с възрастта за нея е мираж, но резултатите са различни и точно обратни на желанията й. 

Последните кадри на звездата ще ви смразят. Тя е навлякла минижуп и корсет, но това, което се вижда на кадрите по-скоро плаши. На някои от снимките Мадона е успяла да замаже буквално част от несъвършенствата си, но на други те просто лъсват. 

64-годишната певица все пак си остава икона, без значение как изглежда, а феновете й препоръчват да започне да обича себе си и да престане с безкрайните корекции и фотошоп. 

На последните си снимки тя позира пред огледало с корсет, мрежест чорапогащник и ботуши над коляното. В допълнение на образа певицата носи и чокър. Тя очевидно не се ограничава и е решила да добави щипка еротика към образа си. Корсетът толкова повдига бюста й, че кожата около гърдите й се бръчка. Бедрата в този мрежест чорапогащник изглежда много по-масивни, а феновете й забелязаха и синини.
 

Напоследък певицата толкова се увлече по разкрасителните процедури против стареене, че вече е много трудно да си спомним, гледайки снимката, истинското й лице и образа, който много липсва на всички. И освен това, сякаш умишлено облича  секси тоалети, които очевидно не са подходящи за възрастта й, и предизвикват изненада и смущение за феновете.

Това определено не е Мадоната, която помним./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!