logo

Майка на 6 деца свали 63 кг. без спорт, превърна се в секси мадама

Майка на 6 деца свали 63 кг. без спорт, превърна се в секси мадама

Физическата активност й била забранена от лекарите заради здравословни проблеми

64-и размер дрехи. Можете ли да си го представите? Пристрастяване към захарта и постоянно похапване - целият живот на Лиса се въртеше около храната.  На 39 години тя вече имаше 6 деца. 

Този продукт подобрява настроението и съня

"Разбрах, че не може да продължавам така в мига, в който се погледнах в огледалото и изпитах омраза към това, което видях", казва Лиса и признава, че тогава е тежал 134 кг. Двойно повече отколкото трябва.

В такива случаи обикновено рецептата е проста - движите се повече и ядете по-малко. Лиса обаче е имала и здравословен проблем, който й забранявал физическите активности. Тя била диагностицирана с рядък вид спинална стеноза и всяко упражнение й причинявало болка. 

Затова Лиса решила да подходи по друг начин и реално успя само за 8 месеца да свали 63 кг.

Уникален и бърз трик за обелване на голямо количество картофи без нож


Лиса установила, че яде предимно купешка храна. Решавайки да започне нов живот Лиса трябвало да започне да контролира какво ще яде. "Реших да приготвям всичко у дома - без полуфабрикати или готови смеси. Правех всичко от нулата", призна тя.Резултатите били на лице почти веднага. Излишните килограми буквално започнали да се топят. Мисълта отново да ям чипс или купена от магазина пица вече ми изглеждаше неприемлива, след като виждах резултатите. След 8 месеца Лиса вече била 63 кг. надолу и изглежда умопомрачително секси. След отслабването тя все пак не можеше да носи отворени неща или бански, защото след отслабването е имала много излишна кожа, което я смущавало. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

dido

dido 28.07.2022 11:06

towa sa snimki predi da napalnee ne lyjete izrodi

Зара

Зара 28.07.2022 16:38

Браво...голям успех...продължавай в същия дух ...страхотно изглеждаш

Petya

Petya 29.07.2022 23:26

Ха ха вижте децата на снимките

Бай глезльо

Бай глезльо 30.07.2022 18:06

Бравос, все пак някой трябва да ражда бели деца.

гошо

гошо 31.07.2022 8:27

при 6 деца как да изглежда

бабата пчела

бабата пчела 31.07.2022 9:53

Грозотия!

Тодор

Тодор 31.07.2022 13:52

Абсолютни монтажи! Съвсем е видно, че пълната жена е с така наречената Х конфигурация на краката(доближени в коленете), а слабата жена е с О конфигурация на краката(коленете са раздалечени). Това е генетично даденост и слаб-пълен не се променя.