Нова мода: Красавица си направи една вежда, превърхана се в хит

Нова мода: Красавица си направи една вежда, превърхана се в хит

Девойката не желае да разделя вече окосмяването по лицето си

Моделът София Хаджипантели стана световно известна с нестандартно свое решение. Преди време тя реши напълно да оскубе и заличи веждите си. Всъщност именно това бе и тренд - боядисването и изрусяването на веждите. 

След време обаче, София предприела друга стратегия. Тя започнала да каносва и да очертава веждите си в черно. Не само това, тя дори сляла двете си вежди и се показала така пред целия свят. 

Следете талията си: Ако е повече от тези сантиметри, не е добре

Именно София е и основателят на #unibrowmovemnt - демонстрация на женската сила, която напомня, че женската красота не се измерва на база на сменящите се тенденции и следването им. 

София носи гордо едната си вежда и се опитва чрез това да започне боди позитив движение. Според нея красотата не трябва да се дефинира на база на тенденции или обществени очаквания. Вместо това тя поставя под съмнение традиционните стандарти за красота и насърчава най-вече любовта на човек към самия себе си. 

По думите й истинската красота на човек идва отвътре и не се определя от това дали те харесват хората. 

"Веждите ми са точно такива, каквито са. Реших да ги оставя естествени и да живея живота си така, както искам. Смятам, че лицето ми изглежда по-добре така. Ако някой не е съгласен, то това е негово право", смята София.

Тя получава много негативни коментари в социалните мрежи, но това по никакъв начин не срива самочувствието й. София смело показва веждите си в Инстаграм, където има над половин милион последователи. 


Тя подхранва веждите си с рициново масло. 

Согия е родена и израснала в Кипър, след което емигрира в САЩ. Гените за тези буйни вежди биват приписвани на кипърските си корени и родителите си, които и към момента се гордеят с външния вид на дъщеря си. 

 

Коментирай

Uncle Benz

Uncle Benz 30.04.2023 12:21

В какво се е превърнала? В хит? Или в страшилище...да плаши децата.

Жури

Жури 01.05.2023 5:09

Дивото зове. Това е снимка на мис "Палеолит" от Мезозойската ера.

Гост3

Гост3 01.05.2023 8:02

Превърнала се е в горила, не знаеш вече кой е мъж кой жена.