logo

Одри: Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа! ВИДЕО

Одри: Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа! ВИДЕО

Красивата блогърка разкри, че повечето жени нанасят шампоана върху косата си по неправилен начин

Красивата Одри Виктория нагорещи TikTok с видео, което разкри какви ги върши под душа. Блогърката, която има 1,4 милиона последователи в социалната мрежа, е фризьорка. И като такава тя познава тънкостите на правилното къпане.

Тя показа какво точно трябва да правим под душа и коя е най-сериозната грешка, която допускаме докато се къпем.

По думите й повечето жени, че и мъже, които имат дълга коса, мият косите си неправилно. „Грешката им е с поставянето на шампоана, а това уврежда ужасно много косата“, казва Одри.

Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа

Според нея повечето хора нанасят шампоан върху главата си и започват да го разпределят по цялата дължина на косата си. Според нея именно поради това краищата на косата стават много сухи и чупливи. 

Вместо това момичето посъветва потребителите да нанасят почистващото средство само върху корените на косата, тъй като останалите нишки имат достатъчно пяна за изплакване, която се образува по време на измиване.

Всеки ден тя вземаше студен душ и само след седмица видя разликата СНИМКИ

Публикацията на фризьорката стана вайръл и получи 9,6 милиона гледания и повече от 800 хиляди харесвания. Абонатите започнаха да обсъждат описаната препоръка в коментарите. „Шампоанът е необходим за корените, но балсамът трябва да се нанесе към краищата“, „Господи, цял живот съм се къпала неправилно!“, „Тази жена ми спаси косата“, „Косата ми е твърде къса, за да се съобразя с това правило, но ще опитам“ и други. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

@audreyvictoria_

Step 1 of achieving healthy hair, stop doing this ️ #hairhack #healthyhair #shampoo #haircareroutine #hairtipsandtricks

♬ original sound - gracie