logo

Памела Андерсън разкри най-съкровената си тайна СНИМКИ

Памела Андерсън разкри най-съкровената си тайна СНИМКИ

Любимката на "Плейбой" обясни как поддържа фигурата си

Секс символът Памела Андерсън разкри най-съкровената си тайна. Актрисата е обект на завист от съвсем млада, когато звездата и изгря с ролята в "Спасители на плажа".  Любимката на "Плейбой" изумява аудиторията от 1992 година.

Критиците са определили звездата за бездарница в актьорското майсторство, но забавеният кадър с огромните й гърди "прибрани" в червен бански ще остане вечен. 

Сега Памела е на 52 години и изглежда повече от зашеметяващо, слагайки повечето си връстнички в малкия си джоб. Тя разкри тайната на младостта си. 

"На веган диета съм", обясни Пами пред британско сутрешно предаване. 

Падна голяма тайна за красотата на Мерилин Монро!

Според нея именно това й е помогнало да запази младостта си толкова дълги години. Тя не е от вманиачените вегани, които мразят тези, които ядат месо. "Защо да не мога да ям това, което ми харесва? Ти също можеш да ядеш това, което ти харесва", каза секс бомбата на водещата, която постоянно я подтиква да накара колегата си да мине на същия режим.

10 пикантни тайни, които Мерилин Монро пазеше като зеницата на окото си

Памела обясни, че трябва сам да го пожелаеш. 

Блондинката не винаги е спазвала такъв режим, но от няколко години се е обединила около идеята да не наранява животните. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай