С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст

С този чудотворен крем ще се радвате на гладко лице поне до 90-годишна възраст

Няма жена, която да не иска лицето й да изглежда младо и без бръчки. А формула съществува и доказателство за действието й също.

Жената, която е употребявала този крем от младини до днес, вече е на 86 години. Това е Лили Димкова, дъщерята на лечителя Петър Димков.

Когато сме имали срещи през годините, не мога да скрия удивлението си от гладката, кадифена кожа на нейното лице. То винаги блести едва докоснато от времето.

Прибавете тези 4 неща в чаша вода и няма да повярвате какви чудеса ще се случат с лицето ви

Тя се усмихва и за пореден път ми диктува рецептата на баща си. Ако нямате воля и постоянство или ви мързи да си я изработите вкъщи, няма как да я приложите на своето лице. Но един път свикнете ли да правите рецептата на крема, това ще ви стане навик.

Лили Димкова на 85 години

Ето и рецептата на крема за лице:

Набавяте си 15 грама чист бял восък и 60 грама бадемово масло от аптека.

Сместа се поставя в емайлиран съд, а той се потапя в друг съд с вряща вода, докато восъкът и бадемовото масло се разтопят. Вече разтопени те се бият с вилица докато се образува смес подобна на пяна. В тази смес се капе малко по малко розова вода, докато сместа поеме и се сгъсти на крем.

Тя е на 54, а на лицето си няма и една бръчка! На красотата й завиждат дори 25-годишните и всичко се дължи на...

Лили Димкова на 70 години

Това ви е готовият крем за месеца, а може и за месец и половина. Зависи с колко крем се мажете сутрин и вечер след като измиете лицето си.

Тази вълшебна маска за лице е истински натурален ботокс! Изпробвайте я и ще се откажете завинаги от скъпите козметични процедури

Не се препоръчва да правите голямо количество крем, тъй като оригиналните продукти нямат стабилизатори, както е при кремовете от дрогериите.

Савка ЧОЛАКОВА, БЛИЦ

Коментирай

ванелия

ванелия 02.12.2018 18:13

благодаря за рецептата, отдавна искам да си правя домашен крем, понеже от готови кремове и то френски, лицето ми пламва или ме сърби или крема се рони от кожата на лицето като люспи

baba

baba 03.12.2018 17:24

Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2

Люси

Люси 04.12.2018 3:04

Истина е, че френските кремове и бои за коса са със съставки като за "изтока", затова са евтини и по-ниско качество От Гарние косата ми започна да капе, а кремовете са по лоши от българските. Има едни за суха кожа направо се лющи по лицето. Затова най-добре сами да си правим домашен крем.

Венелина

Венелина 11.01.2019 1:24

Моля напишете и други домашни кремове за гладка кожа за по-възрастните жени, най-после и за нас да дадете рецепта. Благодаря ви.