logo

Сексапилната щерка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър направи шокиращо интимна изповед (СНИМКИ 18+)

Сексапилната щерка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър направи шокиращо интимна изповед (СНИМКИ 18+)

Към броят на известните личности, които събраха смелост да си признаят, че страдат от анорексия, се присъедини и дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър Ирландия. 

Красавицата Лили направи смайваща изповед, която засяга всяка една жена (СНИМКИ)
 

Преди дни в лични си Instagram профил 22-годишното момиче направи сърцераздирателна интимна изповед. В нея тя призна за страшните неща, през които е преминала. 

Не само това, но и показа потресаващи снимки.

Тя разказа за хранителните разстройства, с които се сблъска преди няколко години, както и как е минала борбата й с това коварно заболяване.

„Веднага след ядене взимах хапчета, от които да повърна. Директно тичах към тоалетната. Понякога обаче нямах сили да стигна до там. Чувствах се изтощена”, така започва изповедта й.

Според Ирландия нейното хранително разстройство започва поради критиките в социалните мрежи, с които се е сблъскала.

„Всеки път, когато някой ми казваше, че съм твърде висока или твърде дебела за работата си, изпадах в ужас”, споделя моделката.

„Отне ми много време да се заобичам. Цялата болка, която причинявах на себе си, не си струваше. Обичайте себе си! Вие сте красиви! Насладете се на храната. Не робувайте на хората”, споделя дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър.

Сега Ирландия живее в хармония със себе си. Тя жъне успех, след успех в кариерата си на моделка. 

„Не се колебахте да се снимате голи, да се радвате на живота. Яжте. Но и тренирайте. Тренирайте и яжте здравословна храна, за да се грижите за ума и тялото си. Намерете здравословен баланс, който да е добър за вас! Животът е твърде кратък, за да правим глупости като анорексията”, категорична е Ирландия, която вече успешно е преборила коварното заболяване. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай