logo

Странна новина за слабата Адел СНИМКИ

Странна новина за слабата Адел СНИМКИ

Стана ясно защо певицата направо се е стопила

Много фенове на 31-годишната Адел се чудят каква е истинската причина за това тя да се стопи до неузнаваемост. Някои пресмятат, че през последната година певицата е загубила около 45 килограма поради стрес след развод от съпруга си Саймън Конечки, докато други са убедени, че новата й любов може да е причината за отслабването й.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време се появиха сензационни нейни снимки, които не само показаха колко много е отслабнала, но и как се забавлява откакто е без съпруга си.

Преди няколко дни нейн близък разкви истинската причина за това защо певицата толкова много е отслабнала. Той оповести какво е накарало Адел да се вдъхновило да направи драстични промени в тялото си. 

Оказа се, че певицата не е отслабнала толкова много основно заради това да има хубава фигура, колкото че го е направила от необходимост, за да укрепи здравето си.

„В един момент тя разбра, че не се чувства много добре. Тя разбра, че иска да промени нещо, за да бъде най-здравата майка за сина си Анджело. По време на отслабването, единствената цел на Адел беше да стане максимално здрава, за да може още дълги години да бъде до сина си. Никога при нея не е ставало дума за сваляне на килограми в името на красотата, а в името на сина й“, сподели близкият на Адел.

Наскоро самата певица сподлеи с един от феновете си, че е свалила около 45 килограма. Почитателите й са категорични, че тя изглежда много щастлива и говори с вдъхновение за това, което е преживяла.

Самата Адел все още не е разкрила изцяло тайната за това как успя да свали толкова много килограми. Все пак звездният фитнес гуру Камила Гудиес, която по някакъв начин е тренирала Адел, предположи, че певицата бързо губи килограми главно поради диетата си. Тя стигна до това заключение, защото знае от собствения си опит, че звездата не обича физическата активност.

Други близки на Адел казват, че тя е на специална диета със суровоядство: смисълът й е да намали калориите с 20 процента, което води до активиране на гена, който е отговорен и за метаболизма. 

Менюто на привържениците на тази хранителна система се състои главно от елда, орехи, зелен чай, целина, тъмен шоколад, рукола, ягоди, фурми, цитрусови плодове и ябълки. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай