logo

Тази блондинка поглъща по 8800 ккал дневно и изглежда като... СНИМКИ

Тази блондинка поглъща по 8800 ккал дневно и изглежда като... СНИМКИ

Кейт води свой блог и с удоволствие участва в предизвикателства, посветени на скоростното изяждане на огромни количества храна

Да ядеш много и да не дебелееш - това е мечтата на всяка жена! И докато едни могат само да си мечтаят за това, тази русокоса блогърка определено е голяма късметлийка.

Кейт Овънс може да се похвали с огромен апетит и тяло, по което няма и грам излишна мазнинка! 

25-годишната красавица признава, че още от малка имала добър апетит и като тийнейджърка много се притеснявала, че любовта й към храната неминуемо ще доведе до затлъстяване.

Това обаче не се случило.

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Момичето не само води свой блог за храна, но и с удоволствие участва в предизвикателства, посветени на скоростното поглъщане на огромни количества храна. 

Едно от постиженията й е изяждането на 700-грамов хамбургер за по-малко от 10 минути. А с 2-килограмов телешки стек се е справила за четвърт час.

Всички свои постижения и експерименти Кейт запечатва на видеа или снимки и ги качва в Инстаграм.

Всички се подиграваха на дебелата Джоана, но накрая тя ги накара да съжаляват (СНИМКИ)

След първото предизвикателство, в което участва, броят на последователите й рязко се увеличава, а някои дори я наричат "машина за скоростно поглъщане на храна".   

Младата жена не се обижда от прякора си. Той по-скоро я развеселява и я провокира да продължава да експериментира с тялото си.  

Организирайки състезания за бързо ядене, Кейт прави своеобразна реклама на заведенията за хранене и напоследък получава все повече предложения за сътрудничество.

Унижиха дебеланката Алекс на сляпа среща, сега всеки мъж мечтае за нея

Тя признава, че понякога чувства, че ще се пръсне, но това никога не й пречи да изяде порцията си докрай.

Според приблизителните сметки, дневното й меню включва около 8000 килокалории, което се равнява на три дневни норми на обикновена работеща жена. 

Онези, които смятат, че Кейт се е превърнала в огромна дебелана, грешат жестоко. След всички експерименти, които е направила с тялото си, теглото й не се е увеличило и с грам. 

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Тя е висока 165 см., тежи малко над 50 кг., а обиколката на талията й е 69,5 см.

Блогърката не лежи на стари лаври и едно от последните й постижения е изяждането на килограм  хот-дог със сирене и 5 вида бекон за по-малко от половин час.

Наричаха Стефи дебела крава, не е за вярване как изглежда тя сега СНИМКИ

А след състезанието, Кейт поканила приятели да изпият по чашка в близкия ресторант. 

На въпрос как успява да поддържа фигурата си толкова стройна, Кейт отговаря със смях, че яде много пилешко месо и зеленчуци и се занимава със спорт, когато разполага с време. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

  

Коментирай