logo

Тази прическа ще е тотален хит през 2020 година

Тази прическа ще е тотален хит през 2020 година

Ето как да изглеждате женствена и привлекателна през следващите месеци

Модата се мени, но и се повтаря непрестанно. Всяка жена обаче иска да променя визията си спрямо нея, но и да изглежда добре. 

СНИМКИ на 52-г. Джулия Робъртс без грим подпалиха мрежата

В следващите редове ще ви разкрием коя най-популярната вариация на най-красивата женска прическа, която ще бъде тотален хит през 2020 година. 

Тя прави жената много по-стилна, омекотява чертите на лицето и вярвайте ни, способна е да накара всеки мъж да ви забележи. Не една и две изкусителки в миналото са носили косата си точно така.

6 страхотни продукта, които ще ви дарят с вечна младост

Карето отдавна е много популярно сред дамите. Въпреки това най-харесвано е в неговата удължена версия, защото така се запазва част от дължината на косата, а видът става още по-женствен и привлекателен.
 

Клеопатра е първата жена, която е оценила всички предимства на тази прическа и я е предпочитала. Сега обаче има огромен брой разновидности на тази прическа и всяко момиче може да открие своята версия, която й пасва най-добре.

Характеристиката на удълженото каре включва дълги предни кичури, които рамкират лицето. Това ще ви направи много по-женствени.

 

Милф: 50-годишно секси мамче разкри шокиращата си тайна за вечна младост СНИМКИ

Междувременно тази прическа подмладява и именно това е причината много по-възрастни дами да залагат именно на нея.
 

Предимствата са, че тя е универсална - подходяща е за всяка жена. Благодарение на дължината може постоянно да правите различни прически и да експериментирате. Подходяща е за всички стилове облекло.
 

Лошото е, че трябва постоянно да полагате грижи за косата си. Когато имате каре не може просто да станете, да се срешите и да тръгнете за работа. Нужно е да положите грижи, за да изглеждате добре.


Удълженото каре е идеално решение за тези, които не искат да се разделят с дължината на косата си, искат да са в крак с модата и да са женствени и привлекателни./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

euromebel

euromebel 09.04.2020 9:24

мебели по поръчка https://euromebel.com/