logo

Тези 8 подправки вършат истински чудеса! Добавете ги към храната и отслабвайте с удоволствие!

Тези 8 подправки вършат истински чудеса! Добавете ги към храната и отслабвайте с удоволствие!

Подправките притежават уникални свойства. Те не само подобряват вкуса на храната, която приготвяме, но могат да превърнат процеса на отслабване в истинско удоволствие. 

А коя жена не смята, че има нужда да свали няколко излишни килограма от теглото си? 

В тази статия ще ви разкажем за онези осем подправки, с които направо ще се стопите! Ето ги и тях: 

Канела

Канелата понижава нивото на глюкозата и холестерола, стабилизира нивото на инсулина и възпрепятства образуването на нови мастни клетки. Ароматът й  отлично потиска апетита.

Мента

Ментата активизира обменните процеси в организма, стимулира отделянето на токсинните и вредните вещества. Освен това тя действа много успокояващо и помага да се справим със стреса, на който често сме подложени. 

Ванилия

Ванилията притъпява чувството на глад и нуждата да похапваме сладки неща, намалява повишената възбуда и тревожност. Тази подправка се добавя към антицелулитня скраб.

Анасон

Анасонът нормализира дейността на червата и подобрява работата на храносмилателната система. Освен това той премахва от тялото излишната течност и е отлично средство за борба с неприятното отичане. 

Джинджифил

Джинджифилът ускорява метаболитните процеси, понижава холестерола и буквално "топи" мастните клетки. По-добре е да го приемате след хранене. 

Люта чушка

Лютите чушки подобряват метаболизма и повишават интензивността на изгаряне на мазнините. За тези, които имат чувствителен стомах, се препоръчват капсули, които съдържат екстракт от люта чушка.  

Куркума

Куркумата изгаря калориите и потиска желанието ни да консумираме мазни, пикантни и сладки храни. Помага за намаляване на отичането и извежда всички токсини от тялото. Куркумата влиза в състава на много антицелулитни продукти. 

Мащерка

Мащерката действа като мощен диуретик и допринася за отстраняването на токсините. Едно от най-ефективните средства за отслабване е зеленият чай с мащерка и мед. /jenata.blitz.bg

Коментирай