logo

Тита сподели за огромен кошмар, който я е застигнал! (СНИМКИ)

Тита сподели за огромен кошмар, който я е застигнал! (СНИМКИ)

В петък младата, обещаваща и красива изпълнителка бе на гости на Гала в "На кафе". Именно в ефира на Нова телевизия тя говори а участието си в "Като две капки вода", кариерата й, гаджето й и личния й живот.

Пред русокосата водеща младото момиче обаче си спомни и за огромен кошмар, който е преживяла като малко. 

„Правилото за шестте сантиметра” ще промени живота на всяка жена! (СНИМКИ)

Случилото се било толкова кошмарно, че не само тя, но и родителите й били сериозно притеснени от станалото.

Това, което сполетяло Тита би съкрушило не само всяко малко момиченце, но и всяка жена - без значение на каква възраст е тя.

Поп певицата е изповяда, че когато била малка който косата й изобщо не растяла. Тогава родителите й били силно притеснени, че дъщеря им ще остане плешива и това ще й пречи много в развитието й, създавайки един жесток комплекс. 

"Нашите много ги болеше", каза Тита пред Гала.

Затова се наложило още от детството си да почне да ходи с перуки.

СНИМКИ на десет най-популярни прически на всички времена

"Като бях мъничка, нямах много коса. Нашите ми купиха една перука с лента отпред. И когато започваше моята любима песен, слагах изкуствената фризура, взимах дезодоранта, който ми служеше за микрофон и почвах да пея", върна лентата Тита.

За щастие с днешна дата този проблем се е изпарил и не мъчи сладката блондинка. Напротив тя може да се похвали с възможно най-гъстата коса. Тита твърди, че е естествена и няма грам екстеншън. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

lina

lina 23.03.2019 14:32

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9