„Правилото за шестте сантиметра” ще промени живота на всяка жена! (СНИМКИ)

„Правилото за шестте сантиметра” ще промени живота на всяка жена! (СНИМКИ)

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви разкрихме шокираща тайна, свързана с покойната британска принцеса Даяна. Ако помните имаше нещо супер странно, което тя е правила на всеки две седмици.

Именно тази й малка тайна е допринесла за това лейди Ди да бъде и до ден днешен еталон за женска красота.

Именно красотата е нещо, което вълнува всяка дама. Няма жена, която да не иска да бъде красива, нежна, стилна и красива във всяко едно отношение.

За да спрете да се тормозите, то сега от jenata.blitz.bg ще ви предложим едно правило, което безпогрешно ще ви разкрие какво трябва да (не)правите, за да бъдете супер красиви.

Това е „правилото за шестте сантиметра”. 

И така – всички знаем, че външният ни вид и най-вече косата са нещата, които правят най-силно първо впечатление. 

„Правилото за 6-те сантиметра” е свързано именно с косата. Къса, дълга, права или къдрава, светла или тъмна – все въпроси, които си е задавала всяка една жена.

Но ако не сте намирали отговор, то сега вече има такъв. Дилемата ви вече е прекратена, благодарение на правилото, което е разработено от Джон Фрида. На базата на наблюденията на много хора, известният фризьор, на когото се доверяват много от холивудските звезди, определи, че всичко зависи от една конкретна пропорция.

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

Става въпрос за разстоянието между брадичката и ухото ви. За да го измерите точно, най-добре е да използвате молив и линийка. Моливът трябва да се постави хоризонтално под брадичката, а линийката да се измери разстоянието от молива до ухото на ухото.

Вижте линията, каква е стойността му?

Ако разстоянието е повече от 6 см, това означава, че късите прически не са за вас, ако са по-малко - тогава ще изглеждате много добре с къса коса.

Уважаеми дами, това, разбира се, е само трик, който може да определи дали косата струва да се реже. Освен това, състоянието на косата, текстурата и формата на подстригването също са важни. И накрая, вие сами трябва да решите с колко дълга косата се чувства комфортно - това е най-важното правило. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Васил

Васил 16.01.2019 20:02

Блиц,така сте го написали,че човек да си помисли нещо друго.Много сте перверзни,другари!Всичките ви заглавия са такива-провокативни,агресивни и завоалирано цинични! Как ли печелите награди?

Аврора

Аврора 18.01.2019 10:11

ГЛУПОСТИ!

кукуруку

кукуруку 18.01.2019 12:35

Аз пък мислех,че става въпрос за оная ми работа и се успокоих и зарадвах,ама то било за друго.Дано некой ден наистина ме зарадват жените щото с тая лакомия хич не ма тачат.

007

007 31.01.2021 17:53

Коментарът е точно за това, за което си мислите, но става дума за размера само на главата, всичко друго е Лакомия, а останалото рамене няма! Раиш ли?