Това 22-годишно момиче тежеше 140 килограма! 4 години по-късно се промени толкова много, че никой не може да я познае! (СНИМКИ)

Това 22-годишно момиче тежеше 140 килограма! 4 години по-късно се промени толкова много, че никой не може да я познае! (СНИМКИ)

На 22-годишна възраст Лора Микетич шеговито се наричала "железен гигант" заради 140-те си килограма. Младата американка страдала от цял букет болести -  хипертиреоидизъм, високо кръвно налягане и преддиабетно състояние, предизвикано от затлъстяването. 

В един момент Лора разбрала, че не може да продължава повече така и спешно трябва да промени нещо в живота си. "Отправих си предизвикателство и реших да се променя. Стотици пъти бях опитвала да сложа в ред здравето си, но всеки път нещата не се случваха както трябва. Излишните килограми се превърнаха в голям проблем, дори се замислих за хирургична намеса", споделя тя. 

Но вместо под ножа на хирурга, Лора легнала под щангите. И не сбъркала, защото ежедневните тренировки в спортната зала променили живота й на 180 градуса и момичето много скоро разбрало, че не се нуждае от лекарска помощ.  

"Всичко започна с редовното посещение на спортната зала. Започнах да се храна здравословно. Напълно промених менюто си, отказах се от вредната храна и алкохола. Трябваха ми само няколко седмици, за да разбера, че нямам нужда от операция", споделя Лора. 

"През първата година свалих 45 килограма и се отървах от нездравословните си навици. И най-важното е, че разбрах, че мога да контролирам всичките си действия и желания", разказва още тя. 

Благодарение на правилно избраната диета, вдигането на тежести и интензивните  тренировки в залата Микетич е успяла да избегне проблемът, който се появява при много хора, които са отслабнали рязко, а именно увисналата кожа.  

За да насърчи всички момичета, които са решили да тръгнат по нейния нелек път, Лора редовно публикува в профила си в Инстаграм ободряващи постове, в които демонстрира потресаващите резултати от отслабването си. 

 

 

 

След 4 години усилена работа, Лора изглежда съвършено нов човек. Тя прилича на модел, излязъл от някое списание и никой не може да предположи, че преди известно време е имала проблеми с наднорменото тегло. 

Историята на младата американка е доказателство, че жестоката самодисциплина, редовните тренировки и постоянната работа над себе си водят до умопомрачителни резултати. "Изморил си се? В никакъв случай не се отказвай! Просто си почини", бил основният девиз на Лора по време на борбата й с излишните килограми. /jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 04.07.2018 10:45

Става за ебане! Бих й го подал!