logo

Този цвят на косата ще е хит през 2022 година

Този цвят на косата ще е хит през 2022 година

Няма да е никак трудно да се сдобиете с такава грива, казват коафьорите

Всички искат да са в крак с модата. Това важи за всяка област и за представителите на всеки пол.

Да, сякаш жените са много по-суетни от мъжете и в това няма нищо необичайно. А за дамите едно от най-важните неща в цялостната им визия е косата.

Именно заради това от jenata.blitz.bg споделихме преди време коя ще е (странно) актуалната прическа на 2022 година. Сега от jenata.blitz.bg имаме друга добра новина – разбра се кой цвят на косата ще е истински хит през 2022 година.

И така – редица световно известни фризьори казват, че топ тенденцията на гривата тази година ще е – руската коса с леки червени нюанси/кичури.

Според знаменития фризьор и креативен директор на Evo Hair Том Смит, предимството на споменатото оцветяване е фактът, че нюансът са медни, а понякога и розови нюанси, а по думите му „те подхожда на всеки цвят на кожата“.

Фризьор: Това е най-грубата грешка, която съсипват косата

„Независимо дали косата ви е руса или тъмна, на фризьора ви няма да му отнеме много време, за да ви направи кичури с такъв мек и топъл цвят“, увери експертът.

Коафьорът е категоричен, че дамите с такъв цвят коса „ще се открояват от тълпата, привличайки вниманието и на двата пола – феноменални ще са! Гарантирано“, категоричен е фризьорът Том Смит. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай