logo

Фризьор: Това е най-грубата грешка, която съсипват косата

Фризьор: Това е най-грубата грешка, която съсипват косата

Коафьорът се ядоса, защото масово блогърки в TikTok я пробутват

Иизвестният английски фризьор Салваторе Лерна побесня и разкри коя е най-грубата грешка, която съсипва косата на жената.

„Не мога да разбера що за простотия е това. Гледам, че всяка блогърка в TikTok се опитва да пробута тая лудост“, ядосва се коафьорът, който работи в лондонския световноизвестен салон The Bohemians.

Одри: Цял живот се къпем неправилно, правим фатална грешка под душа! ВИДЕО

По думите на фризьора въпросната „разкрасителна процедура“ нито е разкрасителна, нито е полезна, а е само опасна за косата.

„Това е най-грешка, която съсипват косата“, казва той.

Фризьор посочи 5 фатални грешки, които съсипват косата

Салваторе Лерна отбеляза, че потребителите на социалната мрежа започнаха масово да нанасят парфюм върху пресата, така че по време на оформянето косата придобива различен нюанс. 

Експертът подчерта, че описаният метод не оцветява косата. Освен това може да навреди на структурата на косъма.

Тази прическа ще ви подмлади поне с 20 години

„Парфюмът съдържа различни химикали и алкохол, който при изгаряне премахва протеина от косата. Това води до тяхната сухота и чупливост. 

Също така, по време на тази процедура, влагата и естествените масла се отстраняват от косъма и следователно той изтънява и става податлив на падане. 

Не го правете това – опасно е, вредно е, а и е безсмислено – косата ви няма да мирише повече от тая глупост“, предупреждава фризьорът Салваторе Лерна. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай