logo

Цял месец мих косата и лицето си с катранен сапун и ето какво се случи

Цял месец мих косата и лицето си с катранен сапун и ето какво се случи

Той не мирише особено добре и цветът му не е от най-хубавите, но въпреки това има куп полезни свойства

Със сигурност сте чували за катранения сапун. Едно време бабите ни са го използвали, но при наличието на толкова много средства за хигиена по магазините, едва ли ще решите да си купите точно това. Което е много жалко, защото не знаете какво пропускате. 

Катраненият сапун е евтин и да се сдобиете с него не представлява никакъв проблем. Да, не мирише особено добре и цветът му не е от най-хубавите, но въпреки това има куп полезни свойства.

Приятелката ми го използва повече от година. Посъветва ме да започна и аз да се мия с него. Първоначално бях доста резервирана и реших да прегледам отзивите в интернет. 

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

Ако имате сърбеж или кожен дерматит, с този сапун ще облекчите възпалението и ще излекувате проблема си много бързо. 

При появата на пърхот специалистите препоръчват да миете косата си с катранен сапун. Помагал добре срещу себореята.

Можете да миете косата си и със специален шампоан с катран, но след като го използвате, трябва задължително да използвате и балсам за коса, за да може след това лесно да я разрешете. 

Чай от лайка бори страшни болести

Ако страдате от акне, използвате катранен сапун. Той ще намали или предотврати напълно появата на нови пъпки. А след като измиете лицето си с него, кожата ще бъде чиста и без мазен блясък. 

Между другото, реших да не обръщам внимание на неприятната миризма на катранения сапун, защото здравето е по-важно за мен. С времето ароматът дори започна да ми харесва. Цял месец мих с него главата и лицето си и изобщо не съжалявам! 

"Ястието на столетниците", с което баба се радва на крепко здраве

Пърхотът изчезна, дерматитът премина и всички пъпки по лицето изчезнаха! Жертвата определено си заслужаваше! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай