logo

Всяка дама, която не харесва себе си или се съмнява в женствеността си трябва да прочете уникалната история на младата Лорън (СНИМКИ 18+)

Всяка дама, която не харесва себе си или се съмнява в женствеността си трябва да прочете уникалната история на младата Лорън (СНИМКИ 18+)

Със сигурност всеки човек – без значение мъж или жена, често пъти се е съмнявал в себе си. В красотата си, нежността, визията си и уменията си в секса. Най-често от тези неприятни чувства страдат жените. Дали заради наложените стереотипи, но дамите почти винаги си мислят, че не са достатъчно слаби, високи, красиви, нежни или добри в леглото.

Ако и вие понякога сте изпадали в такива мрачни мисли, то сега трябва да прочетете невероятната история на една млада американка, за да повярвате отново в себе си.

Историята е на 30-годишната Лорън, която преди няколко години е била диагностицирана с рак на червата. За ужас на жената, която е майката на две деца, била в четвърти стадии на заболяването.

Все пак Лорън събра сили и разказа през какъв ужас е преминала, как е мразила осакатеното си тяло, как не е искала да прави секс с мъжа си и какви ли още не кошмарни неща са й се случили. И преди да си помислите, че това е една неприятна история, то трябва да ви кажем, че това не е така.

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Лорън разказа за ужаса, но и обяви как отново е започнала да харесва себе си, как е започнала пак да се намира за красива жена и какво трябва да направи всеки, който се съмнява в себе си и това, което е.

„Мразех себе си. Мразех заболяването си”, започва Лорън.

Заради напредналия стадии на заболяването й се е наложило да бъдат отстранени част от червата й, корема й и едната й гърда.

„Ходих на терапия – косата ми опада, напълнях, появиха ми се пъпки и кожата по цялото ми стана груба. Вагината ми стана по-„къса”. Много ме болеше когато правех секс с мъжа ми. А за капак едната ми гърда я нямаше. Как да се намирам привлекателна и секси? Не исках да ме докосва дори. Не исках да ме поглежда. Та аз самата не исках да се гледам в огледалото. Едва на 30 години съм, а вече съм в менопауза. Нямах смисъл да живея. Дори и децата ми не ми даваха сили да се боря”, споделя с мъка 30-годишната жена.

И точно когато Лорън започнала тотално да губи вяра в себе си и желание за живот тя осъзнала истината. „По дяволите – аз съм жива. Имам мъж до себе си, който въпреки начина, по който изглеждам е до мен. Имам деца, които ме обичат безрезервно. И какво? Не съм красива като манекенка? Ми да. Не съм! Но това съм аз. Аз съм красива във формата, в която съм сега. В тялото, което имам. Дами, че и вие господа, не позволявайте на обществеността да ви определя дали сте красиви или не, дали ставате за обичане или не. Вярвайте в себе си. Вие сте уникални – без значение как изглеждате или през какво минавате. Просто вярвайте в себе си. Обичайте се и се намирайте за красиви – дори и с недостатъците си”, призовава Лорън. / jenata.blitz.bg
 

 

Коментирай

didi

didi 19.10.2018 11:34

Стегни Дупето Без Упражнения !Лесно и Бързо поддържане на теглото за мързеливки http://bit.ly/2EJ30d5