logo

Хариет пусна СНИМКА на лицето си в солариума, повече няма да влезете

Хариет пусна СНИМКА на лицето си в солариума, повече няма да влезете

След подобни кадри едва ли някой би искал да добие такъв изкуствен тен

Някой отива на море, за да се сдобие с перфектен бронзов загар и шоколадова кожа, а други смятат, че могат да хитруват и добиват подобен ефект, благодарение на солариума. 

Надеждата им е да няма разлика между процедурите и това да се върнеш от екзотичен остров.

С това просто средство усмивката ви ще е здрава и красива, без да ходите при зъболекар

Наскоро 20-годишнаа Хариет Харт се превърнала в почитател на изкуствените слънчеви бани. Момичето редовно публикувала кадри от солариума, демонстрирайки огромната си привързаност и даже пристрастеност към него. 

Едни от кадрите й обаче толкова изплашиха аудиторията, че повечето хора се загрижиха за здравословното състояние на девойката. Хариет обаче смята коментари за злобни и не възнамерява да спре с посещението на солариума. Харт признава, че основната причина е, че живее във Великобритания и слънцето й липсва изключително много.

В профила на красавицата в ТикТок се появи шокиращо видео, което събра милиони гледания. На него девойката се е излегнала в солариума без очила или каквито и да било средства за защита на кожата.

Сините ултравиолетови лъчи ясно подчертават огромните тъмни пигментни петна, които са станали в следствие от прекомерния тен. В същото време Хариет се опитва да убеди абонатите си, че това са просто безобидни лунички. Коментарите веднага се изпълниха със загриженост за състоянието на кожата на Хариет.

 Един потребител написа: „Хората често бъркат слънчевото изгаряне с лунички. Моля те, внимавай."

Друг абонат коментира: „Обещавам, че ще съжалявате за това, аз съм на 32, едва сега виждам всички щети от слънчевото изгаряне. Имам толкова много бръчки”.
 

Имаше и потребители, които се подиграват на Хариет за външния й вид. В отговор на техните злобни забележки, Харт публикува и друго видео, на което е с нацупени устни и намига на хейтърите пред камерата. 

Въпреки това безпокойството на абонатите е напълно основателно. Прекомерното излагане на слънце или стоенето в солариума увеличава значително риска от рак на кожата. Слънчевото изгаряне е особено опасно за хора под 25-годишна възраст. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай