logo

23-г. излезе на коктейли с приятелки, а часове по-късно се озова в болница с... СНИМКИ

23-г. излезе на коктейли с приятелки, а часове по-късно се озова в болница с... СНИМКИ

Мислех, че ще ми кажат, че това е апендицит или някаква инфекция, спомня си шокираната жена

Млада британка близо 9 месеца не разбра, че е бременна и най-неочаквано роди здраво бебе, пише Daily Mail.

10 часа преди шокиращото събитие 23-годишната Лавиния Стантън пиела коктейли с приятели. Изведнъж обаче получила колики. Към края на вечерята болката станала толкова силна, че младата жена решила да отиде при майка си.

"Излязох да се видя с приятелите си на вечеря и няколко питиета. По време на вечерята изпитах нещо като спазъм. Когато си тръгвахме, болката беше много силна и реших да отида при майка ми", споделя тя.

Лавиния Стантън (вляво) с порнозвездата Мартинис часове преди да стане майка

Час по-късно болката не утихвала и притеснената родителка извикала линейка за дъщеря си.

Безплодна жена се прибра след купон с много водка, влезе в банята и започна да крещи от ужас

"Когато майка ми се обаждаше на 111, дори каза "сякаш има контракции", но това беше просто мимолетен коментар. Когато ме закараха в болницата, мислех, че ще ми кажат, че това е апендицит или някаква инфекция", спомня си шокираната жена.

За нейна изненада обаче, анализът на урината показал, че е бременна. "Мисля, че просто мълчах и после казах: "Шегувате ли се? Наистина не очаквах да ми кажат, че не само съм бременна, но и бебето ми е на път. Наистина нямах представа. Нито някой друг", признава тя.

Родилка се мъчи 12 часа, преди да получи епидурална упойка, а когато се събуди, остана в шок ВИДЕО

Няколко часа по-късно, с помощта на цезарово сечение, се родила дъщеря й с тегло 2,75 килограма.

Лавиния твърди, че не е знаела, че е бременна. Имала си цикъл, не страдала от сутрешно гадене, а тестовете за бременност, направени няколко седмици преди раждането, били отрицателни.

"Преди няколко седмици направих два теста за бременност, но те се оказаха отрицателни. Моят приятел ми каза да направя първия, когато имах много тежка мигрена и в крайна сметка се разболях.

Клер се събуди със зверски болки в корема, а часове по-късно се случи нещо шокиращо СНИМКИ

Вторият беше месец преди да родя. Получавах наистина лоши болки в стомаха, заради които не можех да ходя за около минута.  Но тестът отново се оказа отрицателен", добавя Лавиния.

През последните месеци британката качила няколко килограма, но ги придала на факта, че си седи вкъщи заради поредния локудаун, въведен заради коронавируса. 

Млада жена роди близнаци, а 11 месеца по-късно... СНИМКИ

"Четири дни преди раждането приятелят ми каза, че смята, че изглеждам малко по-различно. Но аз носех Уилоу в продължение на 38 седмици!", казва още тя.

"В началото на пандемията не бих си и помислила, че към края й ще имам дъщеря. Но тя е тук и ние с Камерън сме влюбени в нея", посочва в заключение 23-годишната майка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

1111

1111 22.09.2021 13:22

Ми много ясно - то шопар няма как да разбере, че е бременен.