logo

5 типа бащи, с които не трябва да оставяте детето си за нищо на света!

5 типа бащи, с които не трябва да оставяте детето си за нищо на света!

На този свят няма майка, която да не иска детето й да прекарва повече време с грижовния си татко. Но дали всички бащи са готови да се грижат за наследниците си и заслужава ли си да поверите детето на грижите им?

По принцип татковците имат съвсем друг подход към възпитанието на децата. Разбира се, те обичат малките човечета не по-малко от половинките си, но голяма част от действията им са толкова странни, че гледайки отстрани, е много трудно да повярвате, че подобно нещо може да се случи. 

Днес ще ви разкажем за 5-те типа бащи, на които не може да се има голямо доверие и не е препоръчително да остават сами с децата си.

Баща, който не знае какво да прави с детето 

Този тип татковци обичат да играят с децата си, да ги разсмиват и подхвърлят. Но да сменят памперси могат само с помощта на видеоуроци от YouTube. Проблемът е там, че майката е поела всички грижи за детето и вторият родител не е участват в подобни битови дейности.

Майка на 6 деца взриви мрежата със скандалното си заявление за мъжете и нежеланата бременност

Преди да оставите хлапето с такъв тип татко, трябва да му направите подробен инструктаж не само в устен, но и в писмен вид. 

Татко, който се държи като чужд човек

Такъв баща не знае нищо за детето си. Фрази като "време за бодърстване" и "сертификат за ваксинация" го карат да изпада в ступор.

5 грешки, които младите майки допускат след раждането и плащат за тях със здравето си

Такъв родител е най-добре да оставяте насаме с детето само когато то спи.

Баща ревнивец 

Баща, който много обича своята половинка и понякога се превръща в ревнивец, защото се налага да дели вниманието на скъпоценната си жена с детето.

Родители сложиха гумена ръкавица, пълна с ориз, върху бебето си! Причината е потресаваща

Такъв баща по невнимание може да каже на рожбата си нещо лошо, което да окаже огромно влияние на неукрепената й психика. 

Баща, който се страхува от плача

Този тип баща може да е истински герой на работното си място, но когато остане сам с детето вкъщи, изпада в паника, когато то започне да плаче. И работата не е там, че не знае какво да прави и как да се погрижи за малкото човече. Просто той изпитва панически страх от сълзите и не може да реагира адекватно на ситуацията. 

Неадекватен татко 

Такъв баща е способен да забрави детската количка на площадката и би било чудесно, ако детето в този момент не е в нея.

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

Той ще пропусне обяда на наследника си и изобщо няма да му дойде на ум, че понякога децата трябва да спят. С такъв баща е най-добре винаги да сте наоколо! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай