logo

Баща измисли оригинален начин да държи децата си далеч от сладкото СНИМКА

Баща измисли оригинален начин да държи децата си далеч от сладкото СНИМКА

Таткото твърди, че методът му работи повече от чудесно и онагледява думите си с фотос

Баща измисли оригинален начин да накара децата си да стоят далеч от сладкото и взриви мрежата. За по-малко от ден публикацията му в Reddit събра близо 50 000 харесвания и над 1 000 коментара. 

Потребителят с никнейм u/kdubstep споделя, че за целта е разпечатал етикети с надпис "веган" и започнал да ги лепи върху всички сладки изкушения.

Млад татко измисли странен начин да успокои плачещата си дъщеря и подпали мрежата ВИДЕО

Таткото твърди, че методът му работи повече от чудесно. За доказателство той прилага снимка, на която е запечатан сладкиш със съответния надпис. На кадъра се вижда, че там, където е надписът, сладкишът не е докоснат. 

В коментарите под поста му интернет потребителка споделя своя начин да държи децата си далеч от лакомствата. "Не давах на синовете си да ядат протеиновите ми блокчета под предлог, че съдържат добавки, предназначени само за жени". 

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Друг коментатор пише, че не е искал да споделя любимия си пудинг с децата и затова им казвал, че в него има рибешки очи. 

Трети си спомня как като дете си е купувал ябълкови пайове от магазина, но за да не ги изяжда по-малката му сестра, й е казвал, че в тях има месо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Майка на малко дете

Майка на малко дете 03.06.2023 17:05

На 5 годишно дете каквото и да му напишеш му е все едно

Гост

Гост 04.06.2023 14:22

Голямо геройство направил- подменя истината и ги държи невежи и излъгани. Прекрасно "изобретение", няма що! После ще се чуди защо са такива или онакива като станат големи.

Нина

Нина 05.06.2023 21:05

Само не разбрах защо е сложена снимката на руския певец Сергей Лазарев с децата му, сложете някой американец, а най-добре гей...