logo

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Само с едно клипче той се превърна в пример за хиляди родители по цял свят

За никого не е тайна, че децата между 2 и 4 годинки често изпадат в истерии, които могат да бъдат причинени от почти всичко.

"Бунтът на двугодишните" е термин, който със сигурност е познат на всеки родител. Най-често той ни кара да си представим крещящо или плачещо дете, което няма никакво намерение да се вслуша в думите на родителите си.

В този момент то си мисли, че истерията е единственият отговор на вашата дума "не" и решението на всички проблеми.

Дядо, завел 3-годишния си внук на пазар, се справи с истерията му с една фраза

Един млад татко наскоро се превърна в пример за всички родители, показвайки нагледно как трябва да се реагира на истерията и бунта на малките деца.

5 неща, които умните родителии не правят, когато децата им изпаднат в истерия

Поведението му предизвика лавина от коментари в Интернет. Видеото, което той публикува, е гледано 16 милиона пъти. Само с едно клипче мъжът се превърна в авторитет за хиляди родители по цял свят! 

Той е създал свой собствен начин за справяне с истерията на сина си. Когато момченцето му започва да крещи истерично и да тропа с крачета, той проявява страхотно спокойствие и самообладание. 

Спрете детската истерия само с един прост въпрос

Обръща внимание на детето, непрекъснато го наблюдава и внимава да не си нарани крачетата докато тропа. А когато то се успокоява, го взима на ръце и нежно го прегръща.

През цялото време таткото не отронва и дума и не показва никакви емоции. Както можете да видите, този метод върши чудеса, защото след протеста, хлапето му се успокоява напълно и всички признаци на истерия изчезват. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай