logo

Бременна тръгна за болницата с контракции, последвалото шокира всички ВИДЕО

Бременна тръгна за болницата с контракции, последвалото шокира всички ВИДЕО

Буквално водите ми изтекоха и след това нещо сякаш експлодира в панталоните ми, споделя 23-годишната майка

23-годишна жена от Атланта, Джорджия, роди в задръстване на път за болницата, съобщава Fox 5 Atlanta.

Сутринта на 29 ноември Дешай започнала да получава контракции. Тя се обадила на съпруга си Лостън и го помолила да се прибере от работа, за да я закара до болницата.

Многодетна майка роди в тоалетната, а когато погледна бебето... ВИДЕО

Качвайки се на магистралата, съпрузите попаднали в зверско задръстване. Точно в този момент водите на Дешай изтекли. А няколко мига по-късно жената разбрала, че е родила. 

"Буквално водите ми изтекоха и след това нещо сякаш експлодира в панталоните ми. Секунда по-късно тя беше в панталоните ми. Дори нямах време да изпитам емоция, беше просто пълен шок", признава Дешай.

Шокиран, мъжът й спрял полицейска кола и помолил служителите на реда да ги съпроводят до болницата. По време на пътуването жената се уверила, че бебето е живо и диша нормално. 

"Тя не изплака, затова бяхме загрижени, докато не усетих движението й. Съпругът ми крещеше и не спираше да пита дали тя е добре и какво да прави. Казах му да продължи да кара и да ни закара до болницата!

Бременна покани близките си на вечеря, последвалото шокира всички СНИМКИ

Отначало бях в паника, но просто исках да уверя съпруга си, че тя е добре и че трябва да продължи да шофира, за да можем да стигнем до болницата възможно най-скоро", добавя тя. 

Когато най-сетне стигнали до здравното заведение, на вратата ги посрещнали 15 медицински работници. Те прерязали пъпната връв на момиченцето и прегледали родилката и рожбата й.

За щастие, бебето било в отлично състояние и още на следващия ден двете дами били изписани от болницата. 

Малката Дария е третото дете на двойката. Жената обаче признава, че нито едно от предишните й раждания не е било толкова бързо. Едното дори продължило три дни, затова и последното определено й дошло като изненада. 

Дешай казва, че след емоционалния шок се почувствала потисната и често си спомня случилото се.

Лекарите й казаха, че е бременна, а 2 минути по-късно... СНИМКИ

Наскоро тя реши да сподели странната си история в TikTok и буквално взриви мрежата. Клипчето, което показва селекция от кадри от големия ден, е гледано над 11 милиона пъти.

@deshaifudd Storytime of my Daughters delivery! #fyp #foryoupage #tiktok #explore #baby #babyfever #laboranddelivery #birthstory #birthstorytime #labor #pregnant #newborn #newbabyborn #family #storytime You Are My Sunshine - Kina Grannis

Голяма част от интернет потребителите не крият възхищението си от силата на Дешай и бързото раждане на нейното бебе.

"Когато публикувах видеото и получих коментари с любов и подкрепа, се почувствах по-добре. Много съм благодарна за позитивността, която семейството ми получава, това ме прави толкова щастлива!", признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Поручик Галицин

Поручик Галицин 14.02.2023 10:42

Нормално за негрите, дори се чудя как не е родила в Макдоналдс!

Белите от Червената книга

Белите от Червената книга 14.02.2023 17:02

Междувременно сред белите върви тенденцията да не правят деца защото "земята била твърде пренаселена". Глупав добитък заслужаващ да изчезне. Това е бъдещето и на Европистан!

Wsno

Wsno 14.02.2023 17:02

Taq mr6a Emilia gi ubiloa v karlukovo I'ma ob6ti roditeli se zabremenqva analno

Dobitak

Dobitak 14.02.2023 17:03

Si ti maloumnica ti Si v pove4e na zemqta kurvence pomiqrsko

Белите от Червената книга

Белите от Червената книга 14.02.2023 17:09

Добитъче, Европистан ФАЩ ще бъдат превзети с муйове и шутки от новите бозави европейци и муриканци, тъпоглав добитък такъв! Това заслужават, щом собствените им децат вече на са им ценност!