logo

Бременна покани близките си на вечеря, последвалото шокира всички СНИМКИ

Бременна покани близките си на вечеря, последвалото шокира всички СНИМКИ

Въпреки че предния ден получила контракции, тя не сметнала за нужно да променя плановете си

Бременна британка неочаквано започна да ражда, докато близките й бяха на гости в дома й, пише The Mirror.

Въпреки че предния ден 32-годишната Аби Морис получила контракции, тя не сметнала за нужно да променя плановете си и потвърдила поканата за вечеря. Още повече, че лекарят, към когото се обърнала, я уверил, че няма за какво да се притеснява. 

"В събота сутринта започнах да получавам контракции – бяха леки и бях малко притеснена, затова отидох в болницата. Прегледаха ме и казаха, че всичко е наред.

Мъж подкара раждащата си жена към болницата, но насред пътя получи дежавю и... СНИМКИ

Прибрах се и си легнах в 1 сутринта, когато контракциите бяха спрели напълно и си помислих, че е фалшива тревога", разказва тя.

"Сутринта се събудих и същото нещо се повтори – започнаха в 10 сутринта, но всичко беше наред. Реших, че няма да отменя вечерята – дори и да трябваше да отидем в болницата, те щяха да са тук, за да гледат Ели", добавя тя.

Когато родителите й пристигнали към 14 часа, тя ги помолила да гледат 3-годишната й дъщеричка и отишла в спалнята да си почине. Десет минути по-късно обаче болката станала нетърпима и жената разбрала, че скоро ще роди.

Габи започна да ражда, но се случи нещо, заради което с бебето й едва не умряха СНИМКИ

Аби позвънила в болницата, но там й казали, че нямат свободни легла. Най-близкото лечебно заведение, в което можели да я приемат, било на час път.

Докато мъжът й подготвял колата за път, контракциите на британката се засилили и водите й изтекли. Наложило се бъдещият татко и сестрата на Аби да изродят бебето, следвайки инструкциите, които акушерка им давала по телефона. 

В крайна сметка тя родила здраво момченце преди пристигането на линейката. А чак когато медиците дошли, останалите членове на семейството разбрали какво се е случило. 

Кортни ражда почти всяка година, а децата й... СНИМКИ

"Майка ми нямаше представа какво се случва, беше толкова заета да забавлява децата, че не разбра, че съм родила бебето горе. Тъй като всичко се случи толкова бързо, не успях и да се преоблека. Носех дълга черна пола, която успях да смъкна, а косата и гримът ми бяха непокътнати.

В крайна сметка баща ми направи чилито за вечеря, а дъщеря ми успя да се запознае с Джакс, който беше само на един час. Казахме на всички името му и те дойдоха да го видят и да го целунат", разказва британката.

След раждането Аби е откарана в болницата, където останала два дни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай