logo

Британските медии гръмнаха с неочаквана новина за бебето на Меган и принц Хари

Британските медии гръмнаха с неочаквана новина за бебето на Меган и принц Хари

Шокиращите разкрития за бебето на Меган Маркъл и принц Хари сякаш нямат край. Колкото по-скоро наближава моментът херцогинята да роди, толкова повече пикантерии излизат наяве. Скоро от jenata.blitz.bg ви показахме как херцогинята взе странно решение. Непосредствено преди това от jenata.blitz.bg споделихме с вас скандални разкрития около бременността й, а самата тя призна как възнамерява да ражда.

От jenata.blitz.bg припомняме, че детето на британския принц и бившата американска актриса трябва да се роди през пролетта.

В края на миналата година пък Маркъл за първи път говори за бременността си, но тогава сподели плашещ и детайли.

Малко след това ви показахме по какъв нелеп начин Маркъл иска да направи детето си джендърче.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на доста интересни неща, които британските медии написаха за нероденото дете на принц Хари и американската му съпруга.

Оказа се, че на Острова текат оживени залагания за името на новото кралско бебе.

Съпругата на принц Хари – Мегън Маркъл, вече е в последния етап на бременността и на Oстрова трескаво залагат за пола, теглото, датата и мястото, където ще се роди новият престолонаследник.

Артър е най-спряганото име, ако бебето е момче. Ако е момиче, предпочитанията са за Даяна, както се нарича майката на Хари.

Но докато хората гадаят за пола, името и външния вид на детето, само титлата, която ще носи първородният наследник, е (почти) ясна.

Независимо дали ще бъде момче, или момиче, детето няма да бъде наричано принц или принцеса. Причината се крие в далечно разпореждане на принц Джордж Пети от около 1917 г.

То гласи, че само децата на най-големия син (в случая – Уилям) на принца на Уелс (принц Чарлз) могат да носят същата титла като баща си. И така, тъй като принц Хари е по-малкият от двамата братя, неговите деца няма да се ползват от титлата на своя родител.

Единственият начин това да се промени е, ако кралицата не позволи. Но знаейки колко Елизабет Втора държи на традициите, това едва ли ще се случи.

А какви всъщност ще са титлите на бъдещите деца на Хари и Меган? Ако първородното им дете е момче, той може да получи титлата граф на Дъмбъртън, а в случай, че първо се роди момиче, тя вероятно ще бъде лейди. Но ако първо се роди момиче, тогава синовете след него по-скоро ще носят титлата лорд (първо име) Маунтбатън-Уиндзор. Това, разбира се, се очаква да бъде официално потвърдено след раждането. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

да ви таковам у гърмежите

да ви таковам у гърмежите 23.03.2019 13:07

България се тресе около предстоящата оставка на крадливците, вие пак с кьорфишеци. Преориентирайте се, Блиц, спонсорите ви оттекоха!

ГЛУПОСТИ

ГЛУПОСТИ 23.03.2019 13:33

КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДЕТЕТО НА ДВАМА АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНИ ТЪРТЕИ,ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА АНГЛИЙСКИЯ НАРОД. ПРОСТО В ДВОРЕЦА ЩЕ ТИЧА НОВА ПОРОДА - РИЖАВО АФРОАМЕРИКАНЧЕ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ ,ОТ КОИТО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА. ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАЯ ЧЕРНИЛКА- треторазрядна американска АРТИСКА .

Има-няма

Има-няма 23.03.2019 14:01

Тия още ли вярват,че хитрата циганка наистина е бременна, и то от Хари? Бебето расте в друга "фурна" !

admin

admin 25.03.2019 19:49

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9