Чудото с тази 25-г. жена в менопауза шокира и лекарите СНИМКИ

Чудото с тази 25-г. жена в менопауза шокира и лекарите СНИМКИ

Още на 17 г. Миси узнала, че шансовете някога да стане майка по естествен път се равняват на 1%

25-годишна жена от американския щат Пенсилвания, чиито шансове да стане майка били оценени от лекарите на 1%, чака първата си рожба, пише Metro.

Миси Дипнър била на 17 години, когато й поставили диагнозата "ранна менопауза". Според специалистите яйчниците на момичето били два пъти по-малки от нормалното за нейната възраст, а вероятността да забременее по естествен път се равнявала на 1%.

"Когато бях тийнейджър, бях супер депресирана и тревожна. Не можех да контролирам емоциите си и не знаех какво не ми е наред. Семейството ми искаше да ме приемат в психиатрично отделение.

Лекарите им казаха, че няма да имат деца, но животът им се преобърна на 180 градуса и... СНИМКИ

Направих си много тестове, които установиха, че преминавам в менопауза на 17, което имаше смисъл, тъй като имах всички симптоми. Трябваше да сменям чаршафите си всеки ден, тъй като бяха напоени с пот. Настроенията ми се меняха непрекъснато и бях много нестабилна", разказва тя.

В продължение на пет години Миси използвала пластир с естрадиол, за да се опита да ограничи симптомите на менопаузата, а след известно менструацията й се подновила.

През април 2021 г. тя почувствала силна болка в долната част на корема и била приета в болницата със съмнение за инфекция на пикочните пътища. При прегледа обаче се оказало, че е бременна от пет седмици. 

Чудо като това с бременната Лорън се случва веднъж на 200 милиона

"Направиха ми кръвен тест два пъти, защото лекарят не можеше да повярва, че съм бременна. Бях в пълен шок, защото ми бяха казали, че шансът да забременея по естествен път е 1% и се бях подготвила за живот без биологични деца. Ченето ми увисна от изненада", разказва още Миси. 

Сега Дипнър и 38-годишният й съпруг Чад очакват син, който трябва да се роди в края на ноември. 

"Винаги съм искала да бъда майка, така че това е една сбъдната мечта. Надявам се нашата история да помогне на други жени с преждевременна недостатъчност на яйчниците.

Лекарите я убеждаваха, че чака близнаци, но истината ги остави без думи СНИМКИ

Бих посъветвала всеки, който се бори с безплодието, да има търпение, тъй като това може да се случи естествено. Аз съм живо доказателство, че шансът от 1% може да се случи", казва още американката и добавя, че тя и съпругът й нямат търпение да се запознаят с малкото си чудо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  

 

Коментирай

***

*** 28.10.2021 19:52

Съвременните пишман лекари са способни на всякакви некомпетентни диагнози.

Кино  одеон

Кино одеон 30.10.2021 7:59

А в, кинопаузата, някога в кината, операторката, сменяше лентата, и аудиторията, я лайкваше.