Лекарите им казаха, че няма да имат деца, но животът им се преобърна на 180 градуса и... СНИМКИ

Лекарите им казаха, че няма да имат деца, но животът им се преобърна на 180 градуса и... СНИМКИ

Казала съм го милион пъти и ще го казвам още милион: Убедена съм, че съм най-щастливата жена на планетата, заявява Максин

Само преди три години Джейкъб и Максин Янг били само двама. След сватбата те разбрали, че не могат да имат деца, затова започнали да проучват въпроса с осиновяването.

Животът им обаче неочаквано се преобърнал на 180 градуса и сега семейството им се състои от цели 11 души - двама възрастни и девет хлапета.

В продължение на няколко години опитите на Максин да забременеете завършвали с неуспех. Тя и съпругът й решили да не разчитат на чудо и се записали в програма за приемна грижа.

Първоначално смятали децата да останат при тях, докато не им намерят постоянни родители. В крайна сметка обаче решили да задържат три от тях - двама братя и сестричката им.

Медицинско чудо: Жената роди близнаци с интервал от 10 години

По-късно се оказало, че децата имат още една сестра, която е на по-малко от годинка. За да не ги разделят, двойката решила да вземе и нея. И така неочаквано Джейкъб и Максин станали многодетни родители. 

По-нататък събитията се развили по още по-интересен начин. Докато двойката била заета с проблемите около осиновяването, Максин забременяла чрез вътрематочна инсеминация. А малко по-късно се родил и синът й Хенри.

Това обаче съвсем не е всичко. Малко по-късно Максин разбрала, че отново е бременна.

Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира СНИМКИ

След лошите опити със зачеването за аборт и дума не можело да става. Съпрузите решили, че още едно дете ще направи семейството още по-щастливо.

На ултразвука обаче се оказало, че плодът не е един, а цели четири. Това било изключително трудно изпитание за Максин и Джейкъб. Лекарите ги предупредили, че нещата може да не свършат добре, защото износването на четиризнаци крие значителни рискове.

За щастие, лошите прогнози не се сбъднали и през юни 2020 г. Максин родила четири здрави бебета.

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

"Хората често ни питат как успяваме да се справим с толкова много деца. Има само един отговор: ние просто правим това, което се изисква от нас.

Фактът, че първоначално имахме четири деца наведнъж, опрости задачата ни. Обичаме тази постоянна заетост, бърборене, хаос. Всичко това е придружено с много смях, прегръдки, признания в любов и целувки, с които ни даряват децата ни", признава щастливата майка. 

Лекарите й казаха, че чака тризнаци, но истината се оказа повече от шокираща СНИМКИ

Максин признава, че понякога гледа с малко завист семейства които имат по-малко деца.

"Би било хубаво да качите едно или две деца в колата и да отидете да си вършите работата. Няма да плащате по 200 долара на детегледачка, само за да прекарате една вечер насаме със съпруга си. Ще имате възможност да пътувате много...

Но след това поглеждам децата си и разбирам, че няма нищо по-хубаво от този опит. Нищо не може да се сравни с любовта, която се умножава отново и отново. Казала съм го милион пъти и ще го казвам още милион: Убедена съм, че съм най-щастливата жена на планетата!", казва тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай