Историята на 50-годишната Шарън и 9-годишната й щерка е повече от шокираща, а мнозина обвиняват майката, че е педофилка и изрод защото... (СНИМКИ)

Историята на 50-годишната Шарън и 9-годишната й щерка е повече от шокираща, а мнозина обвиняват майката, че е педофилка и изрод защото... (СНИМКИ)

Историята на 50-годишната Шарън Шинк от Северен Йоркшир е направо шокираща. Бившата бизайнерка на бижута е майка на четири деца, но едва сега реши да разкаже за това какво е се е случило и продължава да се случва с най-малкото й дете – 9-годишната Шарлот.

Най-голямото дете на Шарън е Ким, която е на 30 години, по-малката й сестра Сара е на 28, а следващата – Изабел е на 12 години.

„Родих всичките си деца чрез цезарово сечение. Имах чувството, че не съм направила най-доброто за децата ми. Тялото ми не произвеждаше достатъчно кърма и това ме караше да се чувствам зле. Не мислех, че съм добра майка”, спомня си Шарън.

Ема, която още кърми 5-годишната си дъщеричка, направи феноменални СНИМКИ (18+), които взривиха мрежата

„Първите ми две деца можех да кърмя само няколко седмици след раждането им. С Изабела обаче се получи близо шест месеца, но се почувствах зле и спрях да я кърмя. Когато тя стана на четири години се разболя зле и лекарите ми казаха, че би било по-добре, ако я бях кърмила по-дълго време. Почувствах се зле”, спомня си Шарън.

Именно затова когато Шарлот се родила майка й решила, че ще даде всичко от себе си, за да може да я кърми по-дълго време и да „изгради” добър имунитет в нея.

Сега обаче историята на майката Шарън и щерка й Шарлот се е превърнала в доста шокираща. 

„Често ме наричат педофил, изрод и какво ли още не. А аз само обичам момиченцето си”, казва 50-годишната майка.

„Кърмя я. и до ден днешен я кърмя. Но тя го иска. Аз също. Какво като е на девет години”, казва майката, която е заклеймявана от мнозина за постъпката й, която според тях е „гнусна и педофилска”.

Млада майка кърми 5 годишния си син и няма намерение да спира, нормално ли е това

Майката твърди, че 9–годишната Шарлот се радва на близостта, която имат помежду си и затова продължава да го прави.

„Тя е много по-здрава от останалите ми деца. А и наистина сме много по-близки. Сигурна съм, че всичко това се дължи именно на факта, че толкова дълго време я кърмя”, казва Шарън.


Малкото й момиченце й казало, че мисли да се откаже от кърменето когато навърши 10 години.

„Кърмех я всеки ден докато навърши пет години. След това по два-три пъти месечно. От два месеца обаче се е случвало само веднъж. Шарлот сама реши да се „отбие”. Странно ми е, но сигурно ще свикна. Тя е достатъчно голяма и сама решава кога да я кърмя и кога не. Случвало се е и да спя, а тя да влезе в спалнята, да ме съблече и да започне да се храни от гърдите ми”, казва 50-годишната жена.

9-годишната Шарлот обаче не говори за това със съучениците си и приятелките й.

„Нямам идея защо я е срам. Кърменето е добре за самото дете и няма нищо срамно в това, но тя така е решила”, казва жената.

И въпреки, че вече не се кърмят толкова често, а дори вървят към „отбиване” 50-годишната майка и 9-годишната й дъщеря за щастливи от факта, че всичко е продължило толкова дълго. Шарън и Шарлот наистина имат много добри отношения помежду си и твърдят, че са много близки, а здравето на момиченцето е направо непоклатимо – тя изобщо не  боледувала за последните годни. И двете са категорични, че това се дължи именно на майчиното мляко. 

И въпреки всичко много хора не разбират случилото се и твърдят, че изобщо не е нормално.

„Това е много голямо дете. Скоро дори и ще е в сексуално активна възраст, а яде от гърдите на майка си. Не е нормално уврежда психиката на едно дете. За бебе е нормално а се кърми, но това е прекалено. А майката е за арест. Това си е чиста педофилия”, възмущават се мнозина за случващото се с Шарън и Парлот.

Колко дълго трябва да се храни едно бебе все пак е въпрос на физическите възможности на майката и на… желание. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 12.11.2018 14:45

Iskam i az da se vkliu4a!!!

Мима

Мима 13.11.2018 7:38

Един познат ми сподели преди време, че докато жена му имала кърма му давала и на него от време на врем. Щях да повърна като чух.

мая

мая 13.11.2018 8:46

извратено е !

наблюдател

наблюдател 13.11.2018 9:50

добре ,че в България няма такива дебели ,безформени анти жени

фермер-свинегледач

фермер-свинегледач 13.11.2018 9:55

истинският мъж е този който може да люби грозни жени. Шапка му свалям на този(тези) англичанин който е забременил тази отвратителна слоница та тя ще конкурира всички прасета за угояване в някоя реномирана свинеферма

ANR-ABF

ANR-ABF 13.11.2018 11:50

Ами лошо няма,явно и таткото обича да суче и за това има мляко толкова години.Женските гърди са неизчерпаеми и колкото по вече пиеш от тях толкова по вече дават. Фантастично е чувството да засучиш от налята женска гръд.

ANR-ABF

ANR-ABF 13.11.2018 11:52

И нека латентни и отявлени гейве не започват да пишат сега за разни фелационистки извращения .

taka e

taka e 16.11.2018 17:01

Секси фигура за 15 дни Този метод за отслабване е ХИТ в Европа! Това е лесно.http://bit.ly/2kqNpXz