Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

Само за 13 месеца тя и мъжът й Питър неочаквано се превърнали в многодетни родители

Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк и съпругът й имали само един син. Един ден двойката решила, че би било много хубаво да имат още едно дете. Въпреки това, благодарение на поредица от щастливи изненади, в рамките на една година съпрузите се сдобили с цели четири бебета.

Преди 10 години Трейси и съпругът й Питър решили да станат родители. Жената забременяла без проблеми и на бял свят се появил прекрасният им син Хънтър. След раждането на бебето съпрузите наблегнали на кариерите си и дълго време на мислели за други деца. Когато и двамата надхвърлили 40-те, решили, че ще е много хубаво, ако си имат още едно дете. И се заели с изпълнението на задачата, преди да е станало прекалено късно.

Индийка, която никога през живота си не е правила секс, роди първото си бебе (СНИМКИ)

В продължение на година Трейси опитвала да зачене, но всички опити завършвали без резултат. Лекарите казали, че единственият им шанс отново да станат родители, е Трейси да се подложи на ин витро осеменяване. Съпрузите се вслушали в съвета на специалистите, но нито една от четирите процедури не била успешна.

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

В желанието си да се сдобие с още едно дете, Трейси решила да потърси услугите на сурогатна майка. Когато всички формалности били уредени и жената забременяла, Трейси изведнъж открила, че тя също чака бебе. Оказа се, че последната ин витро процедура била успешна. Девет месеца по-късно тя родила бебето Харлоу, а след това сурогатната майка я дарила с близнаците Пайпър и Пресли.

Тъй като семейството имало тройно повече деца, отколкото искало и се наложило да се премести в по-голяма къща. А няколко месеца по-късно Трейси разбрала, че отново е бременна. Без да го планират, младата американка успяла да зачене по естествен път.

Бременността й преминала много тежко и с усложнения и в 29-тата седмица лекарите взели решение да й направят цезарово сечение.

Хана бе опустошена от новината, че страда от безплодие! 8 години след страшната вест обаче се случи истинско чудо и... (СНИМКИ)

Така на бял свят се появил малкият Дилън.

При раждането си момченцето тежало едва килограм и половина, но след 3 месеца успял да качи достатъчно килограми, пораснал и сега се чувства повече от прекрасно. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Ето така само за 13 месеца Трейси и Питър неочаквано се превърнали в многодетни родители! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 
 

Коментирай

jkeui2

jkeui2 12.05.2019 19:51

Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g

n.e.l.i

n.e.l.i 12.05.2019 21:53

ПРЕКРАСНИ ХОРА.СЛАДКИ ДЕЧИЦА. ТРУДЕН НО ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ

taka e

taka e 16.05.2019 18:56

.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz