logo

Кари получи страшно предсказание от астролог, а после се случи чудо

Кари получи страшно предсказание от астролог, а после се случи чудо

Девойката живяла потискана от ужасяващото за нея пророчество, което се оказало грешно

Още когато била млада Карина решила да отиде на астролог и да види какво ще й каже той за бъдещето й.

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

Думите, които чула за бъдещето си, били меко казано страшни в очите й. Оказва се, че специалистът й е казал, че няма да може да има деца, а причините са медицински.

Тези думи били истинска присъда за девойката, която мечтаела за голямо и хубаво семейство.

Не е за вярване какво обаче се случило няколко години по-късно и по-точно как.

„Още от 7-годишна исках да имам голямо семейств. Имам брат, който е със 7-години по малък от мен. Още тогава го водех на училище и се грижих за него. Създадохме много силна емоционална връзка“. Признава тя.

Млада майка кърми 5 годишния си син и няма намерение да спира, нормално ли е това

Кари разказва, че винаги е била нетърпелива за момента, когато тя сама ще има свое семейство и признава, че дори е искала да има поне 10 дечица/

Още в училище тя започнала да се интересува от йога и астрология. По това време в близост до нея живее много добра астроложка с безупречна репутация. Посещавали я бизнесмени и политици, които винаги разчитали именно на нейните прогнози.

Момичето решило да си запише час, за който чакало месеци. Тя го посетила заедно с половинката си, а на консултацията били разгледани всички аспекти на живота.

„Астроложката ме предупреди, че ще имам трудности в зачеването и това ще се основава на здравословни причини. По думите й съм страдала от заболяване, което може да повлияе на репродуктивните ми способности“. Разказва Кари.

Приех невъзможността да имам деца като аксиома и живеех с тази мисъл – като се оженя, ще си осиновя дете, казвах си.

Съдбата обаче решила друго

Минаха години и животът ми кипеше с пълна сила. Когато започнах да се срещам със съпруга си, му обясних ситуацията и му казах, че има огромна вероятност да нямаме дете. Предстоеше ни да се оженим и затова вече не използвахме контрацептиви. Тогава се случи първото чудо. Бременността дойде седмица по-късно, а на сватбата вече бях с малко коремче.

Това беше огромна радост за нас. Не сме и подозирали, че нещо такова може да се случи, камо ли толкова рано. Родих първото си дете на 28 години.

Следващото бебе се роди година и половина по-късно. Първото бе едва на 6 месеца. След година и половина вече чаках трето. Тогава решихме вече да се пазим, но въпреки усилията ни, четвърто дете почука на врата ни.

Когато се роди петото дете, вече се смеехме, че само като ме погледне мъжът ми, аз вече забременявам. Цялото семейство вече се шегуваме с това. Противно на прогнозите нямах никакви трудности нито със зачеването, нито пък с раждането и децата.

Децата ми са здрави и всичко е наред.

Като многодетна майка на 34 години реших да се консултирам с друг астролог от любопитство. Другата астроложка, без да знае нищо за мен, каза, че аз съм предразположена за майка и ще имам много деца, поне 3.

Много хора са склонни да вярват на предсказанията на астролозите и такава грешка направих аз. Съдбата ми даде огромен подарък и сбъдна най-голямата ми мечта – да имам голямо и здраво семейство./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай