logo

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

Кърмачка с 10-месечно бебе на ръце постна тази СНИМКА в мрежата и се превърна в истинска героиня

Американка сподели в мрежата снимки, на които се опитва да извади малко кученце под кола, докато кърми 10-месечния си син и се превърна в истински герой в мрежата. Кадрите са много истински и показват с какви непредвидими ситуации се сблъсква всяка една майка в ежедневието си.

Когато кучето на приятелката на Стърлинги Корбин избягало, тя без да се замисля се втурнала да го търси. И тъй като нямало на кого да остави 10-месечния си син, тя го взела със себе си.

„Кучето на приятелката ми избяга. Нямаше го няколко часа и всички се заехме с издирването му”, разказва 30-годишната жена.

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

След няколко часа търсене, открили малкия Поли под кола, паркирана пред частен дом. Мама Стърлинг легнала под колата, за да извади кучето от скривалището му, но точно в този момент малкият Киану се разплакал, защото бил гладен.

Криста взе най-тежкото и благородно решение в живота си и износи умиращото си бебе, за да... (СНИМКИ)

Пред американката стояла огромна дилема – да изпусне кучето, или да остави детето си гладно. И тъй като не искала нито едно от двете, се наложило да започне да кърми бебето си, докато спасява четириногото.

„Първоначално се почувствах много глупаво и си помислих, че мога просто да си тръгна, да вляза в колата си и да накърмя детето там”, разказва младата майка.

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! (СНИМКИ)

Подкрепата, която получила от приятелите си обаче я окуражила и накарала да продължи с двете занимания. В крайна сметка детенцето й било нахранено, а кучето – върнато на стопаните си.

 

Снимката на американката се превърна в истински вирус във Фейсбук. Много майки побързаха да й благодарят за поста, в който видели истински случай от ежедневието на един родител.

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

Млада майка на две деца взриви мрежата с рисунките си! Със сигурност и ти ще се разпознаеш в някоя от тях

„Това обобщава живота на една майка - винаги трябва да мислиш и да взимаш най-доброто решение за детето ти”, споделя тя. /jenata.blitz.bg 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Нина

Нина 11.03.2019 21:08

Красива човешка,женска ,,хих,постъпка..Браво,момиче!