logo

Кейт Мидълтън направи нелепа грешка с децата си, която сигурно всеки родител е вършил (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън направи нелепа грешка с децата си, която сигурно всеки родител е вършил (СНИМКИ)

15 септември наближава. Всеки родител знае какво означава това – трескава обиколка по магазините за нови дрехи за децата, среща с учители, купуване на раници, учебници, обувки и какво ли още не, за да бъдат отрочетата готови за новата учебна година.

Децата тръгват на училище или на детска, а подготовката им стереотипно лежи върху плещите на майките им. Е, точно в подобна ситуация е попаднала и Кейт Мидълтън – може да е принцеса, но и тя е майка при това на три красиви дечица.

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

Най-малкото й момченце е все още бебе, така че Кейт го оставила на бавачките ми у взела принц Джордж и принцеса Шарлот, за да идат да напазаруват за първия им ден обратно в училището и детската градина.

                           Кейт Мидълтън с принц Джордж и принцеса Шарлот

Кейт завела кралските наследници в лондонския магазин Питър Джоунс преди няколко седмици, за да им купи нови обувки.

Все пак принц Джордж се връща обратно в предучилищната си група, а принцеса Шарлот в детската градина.

                        Принц Джордж на първия му учебен ден миналата година

                     Принц Джордж на първия му учебен ден тази година

                        Принцеса Шарлот в първия й ден обратно в детската градина

И точно тук като всеки родител тя направила голяма издънка. Все пак и тя не е имунизирана от глупави родителски действия.

Кейт забравила да вземе чорапчета за Джордж и Шарлот с които да пробват новите си обувки. А времето навън било топло и принцът и принцесата били с боси крачета, обути в сандали.

Все пак магазинерите често се срещали с този проблем, за който повечето родители не мислят, и бързо помогнали на кралското семейство. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Луда ли си ?  Тъпа селяндурка ли си ??

Луда ли си ? Тъпа селяндурка ли си ?? 13.09.2018 22:46

Навсякъде ДАВАТ ПРОБНИ ЧОРАПКИ МА ПРОСТАКЕЛООООООООООООООООООООО ОТ Марс ли падна или от маалата не си излизала.....?????

ЕЛЕНА - хубавата

ЕЛЕНА - хубавата 14.09.2018 1:05

Ах, каква "издънка"! Каква "нелепа грешка"....Идиоти, а не журналисти.

iren37

iren37 14.09.2018 6:45

Каква безотговорна майка! Да й се отнемат децата, като не знае как да се грижи за тях! УЖАС!!! Не Ви ли е срам госпожи и господа журналисти. С тази невероятно важна новина Вие сте срам за журналистическата гилдия.

Малоумници

Малоумници 14.09.2018 16:12

Еба си тъпата статия, леле каква непростима издънка, ужас, шок и ужас. А снимките са от предишни години, не са от сега. Тъпа списвачка на простотии!

loredana

loredana 15.09.2018 10:53

Да сте си падали на главите като малки? Голям гаф на дукесата на Кеймбридж, че не се сетила да обуе чорапки на децата си в края на лятото.Да сте забелязали ,че и яке също не им е облякла все още?