Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

69-годишният принц Чарлз, разбира се, обича внуците си – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, но не е готов да ги води навсякъде със себе си, както би направил един нормален дядо. По време на посещението си в Кралските ботанически градини на Кю (което бе в неделя), принцът на Уелс намекна, че младите наследници на трона почти биха могли да обърнат с главата надолу имота, който събира богата колекция от растения.

Принц Хари подари на най-малкото дете на брат си Уилям нещо уникално (СНИМКА)
 

В градините на Кий принцът получил букови разсадници за личната си колекция от букови дървета, а синът на кралица Елизабет II се пошегува, че дървото ще се нуждае от защита от принц Джордж и принцеса Шарлот.

Кейт Мидълтън издаде огромни тайни за малкия принц Луис (СНИМКИ)
 

„Не трябва да позволявам на внуците си да го получават”, пошегува се принц Чарлз.

Когато се роди принц Луи, дядото на детето сподели, че това събитие го е разтърсила както и раждането на предишните му две внучета.

Първи СНИМКИ от кръщенето на принц Луи, което кралица Елизабет II пропусна
 

„Много сме доволни от тази новина. Появата на още един внук е голяма радост. Единственият проблем е, че не знам дали ще успея смогна и с неговите бели”, отбеляза със загриженост принц Чарлз.

Преди това бащата на принцовете Уилям и Хари говори в интервю пред медиите за това как участва в отглеждането на внуците си.

„Важно е да ги насърчите и да се свържете с тях, когато са още малки. Покажи им нещо, което ще ги заинтересува. Моята прекрасна баба направи точно това”, спомня си наследникът на британския трон. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Baba

Baba 26.07.2018 7:05

Мъдър Принц Чарлз!

kiril chukanov

kiril chukanov 26.07.2018 7:25

Стига сте занимавали хората с тези паразитни семейства! Обикновените трудови хора поддържат цивилизацията на ход и я усъвършенстват. За тях пишете!

Българка

Българка 26.07.2018 10:01

И какво толква шокиращо е разкрил рептилът гаден?

i az

i az 26.07.2018 10:29

и аз съм шокиран.... по-шокиращи признания не бях чувал... един дядка остроумничи и се шегува с внуците си... адски шокиращо, даже ... НАСИРАЩО