Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

Със сигурност на мнозина майки на малки деца им се е случвало вечер партньорът им да се прибере от работа и да се оплаче колко много е уморен, защото цял ден е блъскал, за да изкара пари, докато те цял ден са стояли вкъщи с детето и нищо не са правили.  Точно като героинята на днешната ни история. 

Тя взриви мрежата с видеото си, на което показва как минава един неин ден вкъщи с 2-годишното й момченце. 35-годишната Джема от Шотлнадия, която работи като маникюристка, записала клипчето, защото мъжът й не спирал да повтаря, че по цял ден не прави нищо и си почива. 

Половинката ви не помага в отглеждането на детето? Ето как лесно да го накарате да осъзнае, че и той е родител

Кадрите са заснети преди няколко години, но не можем да не ви ги покажем. Това си е една наистина много хубава и поучителна история. 

Всеки уикенд партньорът на Джема не спирал да й мърмори, че "по цели дни си почива" и да се чуди "какво изобщо правиш по цял ден, докато аз съм на работа?". На Джема й писнало и решила да заснеме  8-минутно видео, в което ще се разпознае всяка една "нищо неправеща" майка. 

5 типа бащи, с които не трябва да оставяте детето си за нищо на света!

В клипчето не се споменава нищо за времето, в което тя е била на работа, а с малкия се е занимавала бавачка. 

"Цял ден бях майка... Както и чистачка, шофьор, готвач, гледачка, спортен инструктор, учител, администратор, стилист, перачка и още много други неща", пише Джема в коментар към кадрите. 

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

Тя уточнява, че преди да започне да снима 12-часовия си ден в 8 минути, е чистила, пуснала съдомиялна, успяла е да си вземе душ, докато момченцето й непрекъснато проверявало какво се случва с мама в банята, и да се облече. 

Клипчето й буквално взриви мрежата, а мамите, които се намират в положението на 35-годишната жена, побързаха да оставят мнението си. 

Млада майка на две деца взриви мрежата с рисунките си! Със сигурност и ти ще се разпознаеш в някоя от тях

Джема споделя, че след видеото мъжът й вече не се осмелява да й казва "наслаждавай се на почивката си", когато сутрин отива на работа. 

Добре е всички татковци, които недооценяват труда на "неработещите" си жени, да изгледат кадрите. Все пак, дните на всички майки с малки дечица си приличат! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Татко

Татко 26.02.2019 6:02

Като ѝ е толкова тежко да започне работа и да изкарва парите а таткото да остане у дома да гърби.

madaba

madaba 10.03.2019 14:55

До "Татко" Прав си.По голямата част от глупостите които направи не бяха нужни. Четери пъти ще прави едно и също нещо.Мен като са ме оставали сам с дъщеря ми когато е била на тези 2г. ВИНАГИ съм имал време за всичко.И не до 19pm. както и показва часовника а до16-16.30pm. всичко е готово.