logo

Мади забременя на 13 г., а днес... ВИДЕО

Мади забременя на 13 г., а днес... ВИДЕО

Тийнейджърката обаче не се страхувала да поеме отговорност и решила да роди бебето

Тийнейджърка, забременяла на 13 години, проговори за кошмара, през който е преминала, когато е узнала новината.

Мади Ламбърт от Форт Уърт, Тексас, разказа историята си във видео в YouTube, което стана вайръл за отрицателно време, пише The Sun. 

Тийнейджърката споделя, че когато са научили за бременността й, много интернет потребители са я посъветвали да направи аборт. Някои дори започнали да й изпращат адреси на клиники, където може да се извърши процедурата.

Лекари и акушерки гледат бебето на тази майка и не вярват на очите си ВИДЕО

Мади обаче не се страхувала да поеме отговорност и решила да роди бебето. 

Днес младата майка е на 18 години, живее в собствена къща с дъщеря си и съвсем скоро ще отиде в колеж, където ще учи история, философия, анатомия и психология.

След като споделя историята си в YouTube, Мади получава куп обидни коментари по свой адрес. Тя обаче не им обръща внимание и дори ги намира за смешни.

Тийнейджърка се събуди от остра болка в корема, последвалото шокира дори и майка й СНИМКИ

"Наистина ми е смешно да виждам негативните неща, които хората трябва да кажат за мен, защото много пъти те са толкова измислени и далеч от истината", признава американката. 

Някои потребители я обвиняват, че живее на гърба на родителите си. На тази критика тя отговаря, че сама изкарва парите си и не получава материална помощ от близките си. 

"Живея сама от месец-два, след като навърших 18. Изнесох се. И преди да се изнеса, изкарвах парите си сама и родителите ми не трябваше да ме издържат.

Не зная защо хората смятат, че родителите тийнейджъри са се впили като пиявици в собствените си родители. Мисля, че това е много далеч от истината", казва тя.

Многодетна майка роди в тоалетната, а когато погледна бебето... ВИДЕО

Младата майка отбелязва, че много от тийнейджърите, които отглеждат деца, стават по-мотивирани и се стремят към финансово благополучие.

В мрежата се намират и такива, които смятат историята й за депресираща. 

"Забременях на 13, всички казаха, че това е краят на света, но това не беше краят на света за мен и аз превърнах тази "ужасна, ужасна" ситуация в нещо страхотно.

Жена пръсна стотици хиляди, за да стане майка, а когато най-сетне се сдоби със син...

Сега съм в първия си дом и отглеждам дъщеря си, която скоро ще ходи на детска градина. Не знам как това е депресиращо", казва тя.

Тийнейджърката продължава да споделя живота си онлайн и да повдига сериозни теми за обсъждане. Едно от последните й видеа бе посветено на нуждата от сексуално образование на децата.

"Хората трябва да знаят, че 13-годишните, 14-годишните, 15-годишните правят секс. Не всички, но някои от тях. Така че говорете с децата си. Говорете с по-малката си сестра, по-малкия си брат, научете ги как да се пазят", призовава момичето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!