logo

Тийнейджърка се събуди от остра болка в корема, последвалото шокира дори и майка й СНИМКИ

Тийнейджърка се събуди от остра болка в корема, последвалото шокира дори и майка й СНИМКИ

18-годишната Бри не крие, че през първите четири часа била в истерия, но след това осъзнала какво се е случило

Тийнейджърка от американския щат Южна Каролина се оплака от болки в корема, а няколко часа по-късно неочаквано роди здраво момиченце, съобщава Daily Mail.

18-годишната Бри Блантън разказва, че една сутрин се събудила много рано от остра болка и усетила, че чаршафът й е подгизнал.

Момичето било толкова изплашено, че извикало майка си. Когато 36-годишната родителка видяла дъщеря си да се гърчи в агония, веднага решила да я закара в болницата. След преглед от лекар се оказало, че Бри ражда.

Джес отиде до тоалетната, последвалото е шокиращо ВИДЕО

Тази новина шокирала както родилката, така и майка й.

"Медицинската сестра попита дали може да провери шийката на матката на Бри. След това ме погледна с широко отворени очи и каза: "Тя има разкритие и ражда. Притесних се за нея, щеше да роди бебе, за което не беше подготвена", разказва майката на Бри - Дженифър. 

Тийнейджърката твърди, че преди това си е правила тест за бременност, който е показал отрицателен резултат. Нещо повече - тя нямала корем и без никакви затруднения водела обичайния си  активен начин на живот. 

"Когато ми казаха, че съм бременна и раждам, бях в пълен шок. Не спирах да повтарям на майка ми, че това не е възможно", споделя Бри.

Бременна отиде на ултразвук и преживя най-големия шок в живота си СНИМКИ

Само два часа след зашеметяващата вест на бял свят се появила дъщеричката й. Тийнейджърката не крие, че през първите четири часа след раждането е била в истерия, но след това осъзнала какво се е случило.

"Отне ми четири часа, за да се успокоя. Съобщих на приятелите си, че имам бебе, а те казаха: "Но ти не беше бременна миналата седмица. Те не можеха да повярват", разказва новоизпечената майка.

"За нас беше сякаш тя си легна и се събуди бременна. Беше по бански в осмия месец и нямаше никакъв корем. Нямахме представа", казва от своя страна майка й Дженифър. 

Жената си спомня, че веднъж заподозряла, че нещо не е наред, след като Бри повърнала след обилно хранене и веднага я накарала да си направи тест за бременност.

Лекарите й казаха, че е бременна, а 2 минути по-късно... СНИМКИ

"Видях теста, беше отрицателен и си отдъхнах. И повече не сме мислили за това", споделя още родителката. 

Тя добавя, че също е родила много рано, на 17 години, и се е сблъскала с осъдителните реакции на околните. Затова сега се радва, че дъщеря й е заобиколена от любящи и разбиращи хора. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

боримеч

боримеч 03.02.2023 15:26

с много пишки си е играла и от кое зърно е забременяла да и е честито

Браво

Браво 03.02.2023 20:53

Да са живи и здрави. Местните псевдоморалисти да злобеят на воля.