Майка на 4 деца влезе по тъмно в морето, последвалото е смайващо ВИДЕО

Майка на 4 деца влезе по тъмно в морето, последвалото е смайващо ВИДЕО

Джоузи Корнелиус работи като дула и помага на жени, които предпочитат да раждат деца у дома или сред природата

Бременна роди в Карибско море в 2 часа през нощта без лекарска помощ, пише Daily Mail.

38-годишната Джоузи Корнелиус родила петото си дете, докато плувала.

Два месеца преди термина заедно със семейството си Джоузи се преместила на остров край континенталната част на Никарагуа, за да се подготви за раждането на сина си Мауи.

Между другото, четвъртото дете на германката също се е появило на бял свят в морето. Тя е убедена, че естественото раждане е най-правилният начин едно бебе да се появи на бял свят.

Жена отиде до тоалетната на работа и най-неочаквано...

"Жените трябва да планират бременността и раждането по същия начин, по който планират мечтаната си сватба. За това събитие няма дълги разстояния, ограничени бюджети или странни идеи", казва тя.

И отбелязва, че планираното раждане на Мауи й е отнело около 70 седмици. 

"Първото ни океанско бебе беше само на пет дни, когато си представих, че следващото ще се роди в Карибско море", казва още жената, която е убедена, че различните океани могат да предложат различни преживявания при раждането.

"Никоя инвестиция не беше твърде голяма, за да се сбъдне този незабравим момент. Прекарахме там два месеца. Карибско море говори различен език. Вълните са нежни. Цветовете са по-ярки и има много девствени плажове с уединение", споделя тя. 

"Всичко, което планирахме, беше перфектно. Това, което не можахме да планираме, беше, че бебето ни ще иска да излезе посред нощ!", признава германката.

Многодетната майка е направила "много специално" видео от раждането в океана, което, по думите й, е "безупречен опит". Клипчето получи почти 19 хиляди гледания и повече от 900 харесвания в социалните мрежи на жената.

4 сигурни начина да заченете момче

На кадрите се вижда как майката стиска в ръце новородения си син с още неотрязана пъпна връв, докато е във водата.

Джоузи Корнелиус работи като дула и помага на жени, които предпочитат да раждат деца у дома или сред природата. Тя смята, че съвременната медицина третира раждането като болест и превръща магическия процес в мъчение.

Интернет потребители не спират да оставят коментари под красивото й видео. 

Разпънаха на кръст 39-г. безплодна красавица заради бременността й, а тя... СНИМКИ

"Изпитвам пълно страхопочитание към вас! Как направихте това да се случи... И огромни поздравления на вас и вашето семейство", "Всичко най-добро, любов и късмет за раждането на вашето малко чудо и на вашето прекрасно семейство", пишат те. 

Не всички обаче са убедени, че ражданията в морето са безопасни. 

След като Джоузи сподели видео от първото си морско раждане през 2022 г., тя бе разпъната на кръст заради действията си.

"Това стерилно ли е? В морето има много бактерии", "Какъв шок  – от топлата утроба в студения океан", написаха тогава потребителите. 

Специалистите също предупреждават бъдещите майки за опасността от раждане без лекарско наблюдение заради възможни усложнения и заплахи за живота на майката и детето. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай