logo

Майка роди чуждо бебе, а след 4 месеца взе най-тежкото решение и... СНИМКИ

Майка роди чуждо бебе, а след 4 месеца взе най-тежкото решение и... СНИМКИ

С Александър сме съсипани. Пропуснахме цяла година от живота на дъщеря ни, включително времето, когато трябваше да съм бременна с нея, споделя съкрушената американка

Две майки от американския град Лос Анджелис преживяха невъзможен кошмар, узнавайки, че са родили бебето на другата след грешка на клиника за ин витро оплождане, съобщава  Daily Mail.

Едното от обърканите момиченца се родило в семейството на 41-годишния музикант Александър Кардинале и 43-годишната му съпруга Дафна.

Александър твърди, че веднага е забелязал, че дъщеря му не прилича нито на него, нито на половинката му.

Вярна съпруга роди дете от чужд мъж, а щом нейният разбра... СНИМКИ

И не можел да се отърве от усещането, че отглежда чуждо дете.

Първоначално Дафна се опитала да убеди себе си и мъжа си, че всичко е наред. Жената смятала момиченцето за своя дъщеря, тъй като я износила и родила. Но и други хора започнали да забелязват липсата на прилика между детето и родителите му.

Няколко седмици по-късно семейство Кардинале получило обаждане от клиниката за ин витро оплождане с молба за снимка на бебето им.

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... СНИМКИ

След това Дафна купила ДНК тест и се уверила, че родителите на дъщеря им, която по това време била на два месеца, наистина са други хора. 

Двойката наела адвокат, който получи потвърждение от представителите на клиниката, че по време на процедурата по оплождане е станала грешка с ембрионите. И биологичната дъщеря на Кардинале е родена от друга жена, чието бебе било износено и родено от Дафна.

След като научили истината, Александър и Дафна видели и снимка на истинското си бебе, което другите родители кръстили Зоуи. Когато момичетата станали на четири месеца, двойките взели тежкото решение да разменят децата си. 

"С Александър сме съсипани. Пропуснахме цяла година от живота на дъщеря ни, включително времето, когато трябваше да съм бременна с нея.

Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота й СНИМКИ

Не успях да изживея да съм бременна с нея или да я раждам. Пропуснахме целия й период на новородено. Никога не видяхме как нашето бебе се появява на бял свят, не успяхме да го гушнем в първите му секунди живот", споделя съкрушената Дафна.

"Нашите спомени от раждането винаги ще бъдат опетнени от жестоката реалност, че нашето биологично дете беше дадено на някой друг, а бебето, което се борих да донеса на този свят, не беше мое. Нямам думи да опише болката, която преживяхме", добавя тя.

Въпреки че преживяването било изпитание за всички, двете семействата се сплотили и сега прекарват уикендите и празниците заедно.  

Чудо като това с бременната Лорън се случва веднъж на 200 милиона

Междувременно Кардинале са завели дело срещу Калифорнийския център за репродуктивно здраве, в който е била извършена процедурата по оплождане, и  неговия собственик д-р Елиран Мор. Съпрузите обвиняват клиниката в лекарска грешка, небрежност и измама. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай